RENEGADE Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Vad ca de cind a dat caldura nu ati mai vazut ceva interesant. I-a de va uitati aici: Pentru mai multe amanunte cititi aici: SONS OF BILLET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 iaca poze si de pe partea aialalta....aluminiu la greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 prefer old school shi unde e rezervoru la asta? sau e doar show bike? palmares bunicel: Hot Bike Kentucky Super Show 1st Place Louisville Easy Rider 2nd Best of show Columbus Invitational Easy Rider 1st Place Radical R&B Supercycle Show 2nd Best of show The Rat's Hole Daytona 4th Place Radical 18th Donnie Smith Invitational 1st Best of show Pro Class Sturgis Metzeler Show 1st Best of show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 si la daytona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Am si eu ceva diferit.Nu se pre incadreaza in nici un tipar.Mie mi se pare o creatie extraordinara.Uitati-va cata finete!!Fantastic!Este ultima creatie a celor de la Habermann ,"Balor".Uitati-va la partea din spate in special.Din pacate pozele au sigla site-ului aplicata. http://www.habermann-performance.de/ Si cateva fara sigla site-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Am si eu ceva diferit.Nu se pre incadreaza in nici un tipar.Mie mi se pare o creatie extraordinara.Uitati-va cata finete!!Fantastic!Este ultima creatie a celor de la Habermann ,"Balor".Uitati-va la partea din spate in special.Din pacate pozele au sigla site-ului aplicata. http://www.habermann-performance.de/ cind vad motocicleta asta,ma gindesc la o sabie f.scumba,filigramata,cu miner impodobit cu pietre pretiose,cu lucratura f.fina.....personal,nu agreez aceasta forma,dar nu ma pot abtine sa nu remarc ca e o lucrare cu totul si cu totul deosebita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) Intradevar deosebita!Elementele celtice,furca springer jumatate cromata jumatate vopsita,lucratura in piele a scaunului,sistemul de tractiune pe curea cu pinionul egal in diametru cu janta cu disc de frana incorporat,bascula spate monobras.Ce sa mai...!Per ansamblu extraordinar. Editat Iunie 29, 2006 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Am si eu ceva diferit. masterpiece!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate