depechemod Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Vorbeste cu admin. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 (editat) Am pus si yo cateva poze recuperandu-mi camera foto intr-un tarziu gasca din Campia Turzii Editat Noiembrie 17, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Am pus si yo cateva poze recuperandu-mi camera foto intr-un tarziu gasca din Campia Turzii in sfarsit inca unu din campia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 in sfarsit inca unu din campia mai Alex da tu ai fost la intrunire in cheile turului??(transilvania riders)si lasa-mi daca vrei id-ul tau......is Nicu tipu cu simsonu (BDG). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 mai sant de actualitate pozele/??????? uite cateva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Mai bine mai tarziu decat niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 mai Alex da tu ai fost la intrunire in cheile turului??(transilvania riders)si lasa-mi daca vrei id-ul tau......is Nicu tipu cu simsonu (BDG). salut, nu am fost ca era stricat motoru ID-ul de mess: "gsx_16" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 a fost o petrecere extraordinar . felicitari organizatorilor sper ca ajung si la anu sa sarbatorim ps: mi a placut baiatul cu customul chooper albastru.. foarte tare frate la anu te te invit la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) a fost o petrecere extraordinar . felicitari organizatorilor sper ca ajung si la anu sa sarbatorim ps: mi a placut baiatul cu customul chooper albastru.. foarte tare frate la anu te te invit la o bere despre mine ii vorba?CJ 90 BDG??? Ma daca de mine e vorba te invit si io la o bere Editat Noiembrie 20, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 ma nikule pune vreo poza si cu chopperul lui bebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 (editat) ma nikule pune vreo poza si cu chopperul lui bebe ma imi pare rau da nu ior facut poze...lasa ma ca iarna asta lucram la ele si vor fi poze cu amandoua.IAR NE-AM PUS PE MODIFICAT Editat Noiembrie 21, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 (editat) Am fost si eu la Turda cu inca cativa din Cugir. Ne-am simtit bine si venim si in 2007. Doar pozele acestea le am: in drum spre Turda- locul de campare- concurs de mers incet (eu sunt cu cz-ul) un prieten s-a trezit in fum si zgomot de tobe eu tata si un prieten Editat Ianuarie 31, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxim Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 mama ce fotograf bun is cred ca trebuia sa ma facd fotograf.asa bine i-am prins pe jenu si doctoru in cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ia uitati ce a fost akolo si nu a luat nime in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Cand se tine intalnirea anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Cand se tine intalnirea anul asta? Se tine intre 20-22 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate