A n d y Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 In drumu' spre Brasov am descoperit ca amortizoru' central si-a dat duhu'. S-a rupt tija pistonului la capatul superior si zdranganeau fiarele cand luam gropi ca toti dracii. Basca arcul care freca usor pe carter. Se poate repara asa ceva? Sau poate se potriveste amortizorul de la alt motor/model (ar fi un avantaj unul reglabil)? Cine are vreo idee sau o solutie tehnica pentru problema mea este rugat sa presteze p'aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Cred ca un SH ar fi indicat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Dupa cum povestesti de dansul era decedat mai demult insa abia acum a reusit sa capoteze de tot bine ca nu ai zburdat de pe dansa. SH este solutia uita de reparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 Si are cineva idee de vr-un amortizor de vanzare? ...ca vine CT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 si eu am problema asta...la fiecare denivelare mai am putin si sar de pe ea,iar in curbe nu ma mai pot apleca ca ma arunca de spate...aiurea rau,sper sa poti rezolva problema...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate