B-28-MMS Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Salutare dornici de ajutor ! Am desfacut carburatoarele pe suport cu tot, dar nu pot da jos cablul de acceleratie ??? cum il scot ??? nu merge nici de sus de la ghidon nici de dincolo ??? Ma chinuie de o ora ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Ce motocicleta? De fapt nu conteaza - se scoate pe jos, la carburatoare, vezi ca sunt niste piulite cu care se fixeaza/intind cablul, piulite care se infileteaza in capatul camasii cablului. Slabeste-le si astfel scoti cablul/rile din suportul lor - apoi vezi imediat ce se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-28-MMS Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 am slabit tot si tot nu vor sa iasa este vorba de un Suzuki RF ... imi vine sa ii dau foc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Man, poate nu se vede bine din pozitia din care te uiti tu, capatul camasii cablului iese din locasul in care este prins de carb, locasul e ca un cilindru taiat pe jumatate, poate partea taiata nu e vizibila spre tine. Nu te enerva degeaba si nu strica nimic, uita-te cu atentie acolo ca iese foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-28-MMS Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 Am invirti ala pe toate paritle dar nu a iesit oricum, vad ca acum pot sufla pe rampa asa ca aproape am pus totul la loc si ma duc si ii pun niste benzina si ii dau o cheie sa vad ce se intampla, acum o sa trebuieasca sa reglez acceleratia ... Mersi mult man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate