Dangsmborg Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Clubul Silver Pistons mcc din Ploiesti o sa plece la Sibiu din Ploiesti pe la 4 pm vineri bineintzeles si ne vom intilnii cu o parte din Brasoveni mai tirziu! Dealtfel noi nu vom lipsi niciodata de la intilniri! Putetzi conta pe noi deci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Vreau si eu la sibiu. Cine mai are 2 locuri in masina ? A! Si vreau si la Caransebesh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider forever Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Care sunt optiunile de cazare la Sibiu? optiuni de cazare la Sibiu...cel putin anul trecut asa era: - cortul (in camping) - un hotel (langa locul de campare) mai luxos ce-i drept - un soi de motel (tot langa) mai accesibil ca pret unde sunt camere (cel putin asa am stat noi anul trecut) cu cate 3 paturi (in care am stat 4).... De gasit se gaseste.....gasesti chiar si corturi de vanzare daca ai banu' Dar m-am saturat de o ploaie la Sibiu...sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Va rog , daca pleaca cineva (mai organizat ) maine (vineri) din bucuresti , sa imi lase si mie un mesaj pe mail sau pe mobil 0722283941. dar daca se poate in timp util nu duminica Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Va rog , daca pleaca cineva (mai organizat ) maine (vineri) din bucuresti , sa imi lase si mie un mesaj pe mail sau pe mobil 0722283941. dar daca se poate in timp util nu duminica Multumesc! PLECARE SIBIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kevinsimson Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 HELP! HELP! HELP! Daca poate cineva, sa ia un amarat cu motorul stricat din Brasov in Sibiu, maine, vineri 25.07 sau sambata 26.07; sunati la 0722-354029 sau 0268-531089. Daca pierd intalnirea asta, iau pistolul si ma spanzur! Fac orice: schimb ulei, spal bujhii, lustruiesc motoare, sarut fete la comanda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 cu riscul de a ma repeta.. comunistele pleaca spre Sibiu vineri dimineatza la 6:30. Intalnirea este la arcul de triumf. La 6 suntem acolo, la 6:30 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate