Tibicus Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Salutare am fost la un magazin de piese motto dar nu au stiut sa ma ajute,poate e cineva din voi care stie ce fel de conducta pt lichidul de frana la frana de fata mi se potriveste la cb 750 din 1982 mi-au zis sa ma interesez dar p net nu gasesc nimik... mare mutlumire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 (editat) De principiu niste futrune aftermarket de dimensiunea corecta ar TREBUI sa mearga. Pune niste poze cu prinderile la pompa de frana si la etrier(e) ca sa vedem ce si cum. Costa aproximativ 100ron furtunul, dar variaza preturile in functie de funizor. Editat Aprilie 17, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Incearca aici: www.thunderbikes.ro!Este din zona ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibicus Postat Aprilie 17, 2010 Autor Share Postat Aprilie 17, 2010 luni am decolat sa vad ce si cum la magazinul aela daca nu voi posta pozele va multumesc pt raspunsuri Mesaj completat luni am decolat sa vad ce si cum la magazinul aela daca nu voi posta pozele va multumesc pt raspunsuri ms sunt niste tipi foarte cumsecade si imediat am rezolvat-o dimineata ma duc sa iau conducta va multumesc pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate