BiroCatalin Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Ii avem printre noi (pe forum) pe vreo unul din pilotii romani care au participat la Dakar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 nu stiu. insa cred ca ai fi avut mai multe sanse sa afli daca titlul topicului era ceva in genul: "Piloti Dakar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Ii avem printre noi (pe forum) pe vreo unul din pilotii romani care au participat la Dakar? Romeo Duicu si Mani Gyenes citesc forumul din cand in cand. Zsolt Szilvester chiar si scria acum cativa ani. S-a lasat de moto intre timp. Nu cred ca mai intra nici sa citeasca. Martin Freinademetz, Romeo Dunca si Francois Vuillet nu intra pe-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 Voiam doar sa intreb oare cat i-a ajuns participarea la Dakar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 http://www.dakar101.com/faqs/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate