mihaiachi Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 300 euro- era duminica in Vitan. Omul nu le are cu netul, i-am luat un nr de telefon: 0742250942 dl. Cristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Nimeni? Chiar nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 300 euro- era duminica in Vitan. Omul nu le are cu netul, i-am luat un nr de telefon: 0742250942 dl. Cristea Actele sunt OK? Vad un numar provizoriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Nimeni? Chiar nimeni? super faina si la banii astia chiar ca merita.daca si merge pe cum arata atunci ii super ok.daca as avea bani m-as duce in bucuresti cu remorca dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Bai eu nu l-am intrebat ce shi cum, i-am zis numa' ca ii fac poze shi il pun pe forum. Nenea mi-a zis ca mai are f'o 3-4 comuniste acasa, dar nu mai shtiu ce zicea ca are, oricum i-am taiat-o scurt cand i-am zis ca am 11 mashini shi 4 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate