LinX Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Care are chef de o hoinareala in weekend? Dar asa... o tura mai lunga, sa simtim ca mergem. N-am o idee anume, stiu doar ca m-am "invoit" ptr weekend si as vrea sa ard niste benzina, eventual prin locuri pe unde n-am mai fost. Ma gandeam la zonele muntoase din zona centrala a Bulgariei, pe unde par sa fie si sanse mai mari de vreme buna. La noi la munte de ex se anunta ploi. Sau haideti sa bem o Zagorka la sud de Burgas. Veniti cu propuneri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Eu m-as baga pe oriunde...daca se poate plecarea pe la 14-00,maine...ca pana atunci lucrez sau duminica dimineatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 24, 2010 Autor Share Postat Aprilie 24, 2010 Eu m-as baga pe oriunde...daca se poate plecarea pe la 14-00,maine...ca pana atunci lucrezsau duminica dimineatza... A ramas pentru maine dimineata pana la urma. O sa mai vina inca vreo doua motoare si o s-o luam probabil in sud, inca nu ne-am pus de acord. Ca stil de mers... "mediu", 30-50 peste restrictii, acolo unde se poate. Revin in cursul zilei cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Cred ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 24, 2010 Autor Share Postat Aprilie 24, 2010 Ok, ptr care vreti sa veniti, haideti sa ne vedem la benzinaria MOL de pe Sos. Giurgiului (de la intersectia cu Oltenitei stiu ca se mai merge putin si e undeva pe dreapta, dupa o intersectie mai mare). Ora 8 si sa incercam sa plecam pe la 8:15. Ideea ar fi sa o luam spre Nova Zagora, pe drumul nou si sa ne intoarcem pe Shipka, sau daca e timp si vreme buna sa facem o bucla mai mare, eventual inspre Pleven poate... Stabilim traseul maine dimineata (in mod democratic ), nu e nimic batut in cuie. Singura treaba ar fi sa ne intoarcem pe lumina, adica pe la 20-20:30 sa trecem de Giurgiu macar. Daca e ceva de ultima ora: 0723.005.580 (Florin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Va prind eu din urma...... Mesaj completat Parteneri de drum perfecti....viteza de drum undeva la 50-100 peste restrictii...Abia astept tura urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Astept poze, sa nu zica nevasta-mea ca am fost la femei toata ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 25, 2010 Autor Share Postat Aprilie 25, 2010 Auch! S-a-ntamplat ceva cu poza aia de am iesit toti cu niste fetze care nu ne apartin... Pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Eram toti crispati pentru ca asteptam un camion sa apara din curba si sa-l ia pe Cosmin cu tot cu aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 25, 2010 Autor Share Postat Aprilie 25, 2010 http://picasaweb.google.ro/florin.gtr/Spre...entulBuzludzha# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Auch! S-a-ntamplat ceva cu poza aia de am iesit toti cu niste fetze care nu ne apartin... Pe bune! Probabil ca ciupercile din pizza erau halucinogene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate