tuningboy Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Motocicleta mea vreau sa arate altfel. in poza asta (my_baby_bike.jpg) e varianta originala in celelalte doua poze apare asa cum vreau eu sa arate. Daca nu se poate 'transforma" complet ; macar coada vreau sa o schimb cu una monopost in genul asteia din poze mentionez ca in cele doua poze este prezentat acelasi RVF 400 precum il am eu dar cu un alt look. Ce imi doresc eu : sa gasesc un profesionist in Bucuresti, daca nu chiar in Romania , care sa imi spuna "Domne dureaza XX saptamani ; te costa atat " si vreau sa faca o treaba de calitate ; finisaje ok ; vopsea TOT. Se baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 stiam ca Hellryder de pe forum se ocupa cu asa ceva. bafta si salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 stiam ca Hellryder de pe forum se ocupa cu asa ceva. bafta si salutari ALA ESTE !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Ce frumoase sunt cele modificate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate