2FAST Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Romanii la olimpiada. In prima zi au luat o medalie. A doua zi au mai luat una. A treia zi i-au prins. Asta era despre sexperienta . Esti bine informat: blonda in a3 negru model 2003 . Se pare ca ti- a trecut supararea. Asfalt uscat si fara nisip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Eu credeam ca noi,barbatii,ne batem in cm,acu' vad ca in km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 MDA lovitura din spate , dar probabil ca daca avea un tir in spate gagica nu punea capac , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 strumfule iti prinzi urechile... multa sanatate mopedistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 @2fast: esti dintre concordistii care poarta casca sau dintre cei care nu poarta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Alta treaba nu avetzi mah? Trebuie sa va certatzi pe motive stupide? Nu a mai zis nimeni nimik de ala care s-a tavalit.... ie viu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Duck Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Trebuie sa fiu sincer si sa recunosc: Taximetristii si Soferitele SUX! In general SUX cine nu da semnal, cine depaseste coloanele(ma refer la masini, moto face exceptie ca asta e tot farmecul)cine PARCHEAZA jeep-ul pe banda a doua, etc. Dar ca taximetristii nu e nimeni. Ca soferitele blonde care nu se uita nicaieri cand fac o intoarcere(vezi topicu' cu blonda de la restaurant) nu e nimeni! E un spectacol delicios atunci cand il privesti din masina, dar cand iti lipseste o secunda ca sa eviti o desteapta, incepi sa vezi lucrurile altfel. Si sa recunostem: Toti cunoastem femei care se pricep sa tin volanul in mana. Cunosc si eu cateva. Dar pe sora mea pur si simplu nu pot sa o las pe strada. Noroc ca are cumnatu grija de aspectul asta. Un procent remarcabil de femei nu au nicio legatura cu soferia. Punct! Am iesit sa ca ma prajesc la calculator!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate