Sari la conținut

2FAST

EX+
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 2FAST

  1. 2FAST

    Care Te-ai Imprastiat?

    Accidentat grav pe raza loc.Peciu Nou jud.Timis [ Evenimente rutiere ] La data de 30.04.2007, la orele, 18,40 pe Drumul Judetean 593 pe raza loc. Peciu Nou jud.Timis, conducatorul moto I.Svetomir de 21 ani din Peciu Nou, posesor al permisului de conducere categoriile A,B din anul 2006, conducand motocicleta Kawasaki proprietate personala, dinspre loc. Giulvaz inspre Peciu Nou, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila acrosand un cap de pod si rasturnandu-se. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei I.Svetomir.
  2. Cam tot ce se putea spune s-a spus . Mai ramane doar un R.I.P. si multa putere pentru familie .
  3. 2FAST

    Dansand Cu Moartea

    Doamnee ,murea cu zile in tara asta de cacao. Insanatosire grabnica.
  4. Fara cuvinte . Am aflat aseara de accident si acum am aflat cine era. I-am cunoscut acum 6 ani si am lucrat 1 an jumatate impreuna . Mi au acordat incredere si m-au ajutat . Condoleante familiei Naftanaila . Piti i- mi pare rau. -------------------------------------------------------------------------------- George Negoescu Executive Manager george@concordecourier.ro
  5. Criminalilor astora trebuia sa le fi suspendat permisul.
  6. 2FAST

    Giurgiu-hayabusa

    Acum e prea tarziu pentru sfaturi.
  7. Oricat de mult ar fi pacatuit , a platit prea mult .
  8. Ghinionul nu face diferente intre incepatorii care mai gresesc si cei experimenta-ti .
  9. Arata super bine . Asfalt uscat si mai subtire cu GAZU '
  10. Propun sa il facem sas se sperie si el de noi cum afacut saracu motociclist de s-ar fi lovit singur: Inchiriez BASCULANTA WOLLA TIR ,CEVA MARE SI IL FACEM Sandwich . Cand vine Politia spunem ca s-a speriat si avrut sa treaca printre roti.
  11. TEORETIC ARE PUTERE MAI MARE UNDEVA LA 60 70 DAR CRED CA ESTE LIMITAT ,IAR DACA O SCOTI I-TI TREBUIE CARNET SI VREO CATE VA PERECHI DE FRANE .
  12. Bine ca nu v-ati rupt oasele amandoi . Daca tot s-a terminat cu bine , mai radem un pic . O fi crezut militianul ca purta echipamentul lui SUPERMAN . Poate ca maine o sa -si doreasca sa opresca tiruri avioane ,cine mai stie .
  13. Motorul arata mai bine decat conserva de Dacie ,este posibil sa fi fost acrosat din lateral ,pt ca furca nu arata prea sifonata . Motorul era culcat pe iarba , iar cu 500 m inainte de accident mai era o duba lovita frontal . Politia deviase circulatia pe o banda si era o coada de cati va km. Sa speram ca ascapat usor motoristul.
  14. 2FAST

    Accident Incepator

    INSANATOSIRE GRABNICA MOTORISTULUI . Oricum de la fiecare accident invatam cate ceva . Ghinioane poate sa aiba chiar si cel mai experimentat moto asa ca trebuie sa fim atenti ca sa mai avem ocazia sa ne urcam vreodata pe moto.
  15. 2FAST

    7.07 - Accident Brasov

    Insanatosire grabnica si ochii in 4 . Oricum se putea mai rau.
  16. Sau pe tiganii care le ciordesc
  17. Poti sa -ti iei la 105milioane si e ok 49 cm
  18. 2FAST

    De Ce Nu Merge?

    Bine ca nu era sigilata ,poate la roata fata ceva..a a a
  19. Pai nenea pe unde ca este multe radare ,peste 50 D ada IO n-AM DECAT TUROMETRU H H HI HI
  20. bELEAUA TOT BELEA E SI LA Politist,s-ar putea sa aiba profesional de suferit.
×
×
  • Creează nouă...