mario884139 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Cine poate sa-mi spuna exact daca elementele de sasiu de la RF400R se potrivesc cu cele de la RF600R ? M-a lovit unul in partea din dreapta spate si mi-a spart carena pe dreapta ,mi-a rupt toba ,si pedalierul pe dreapta. De la reprezentanta SUZUKI mi s-a spus ca nu au in baza de date modelul RF400R si nu imi pot comanda piesele. Vreau sa stiu daca se ptrivesc cele de la RF600R ??????? Multumesc anticipat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Cine poate sa-mi spuna exact daca elementele de sasiu de la RF400R se potrivesc cu cele de la RF600R ? M-a lovit unul in partea din dreapta spate si mi-a spart carena pe dreapta ,mi-a rupt toba ,si pedalierul pe dreapta. De la reprezentanta SUZUKI mi s-a spus ca nu au in baza de date modelul RF400R si nu imi pot comanda piesele. Vreau sa stiu daca se ptrivesc cele de la RF600R ??????? Multumesc anticipat.... de unde esti? daca esti din zona cluj pot sa vin sa vezi daca se potrivesc de la a meu, ca am de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario884139 Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Pacat.....sunt din Focsani...ms oricum Circul mult spre Bucuresti si spre Bacau - Roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 rf 400 este daca nu ma insel modelul pt piata japoneza si sunt diferente destul de mari intre 400 si 600 deci piese compatibile cam putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario884139 Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 Faza e ca in fotografie sunt identice...dar nu stiu daca si dimensiunile corespund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 nu prea au puncte comune piesele de pe 600 cu alea de pe 400 ... bicicleta e intr'adevar aceeasi ... dar la capitolul componente ...nici macar filtrul de aer nu merge de pe 600 pe 400 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 nu stiu ce sa-ti spun dar.... in principiu piesele de sasiu adica carene si alte cele.... ar trebui sa se potriveasca..... nu difera decat motoru... sasiul e la fel.... spre ex....la vulcanu de 400 nu difera decat cilindri chiuloasele si pistoanele....la shadow de 400 e la fel cu cel de 800 difera doar motorul la interior.... asa ca parerea emea este ca se potrivesc carenele de la cel de 600 pe mototru tau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario884139 Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 Am nevoie de lampa stop spate... e singura pe care nu reusesc sa o gasesc . Daca aude cineva de o sursa sigura v-a fi rasplatit . Multa bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate