Andrei_D Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Va salut! Am o biela precum cea din poza. As vrea sa rectific piciorul bielei (zona in care merg rolele manetonului). Ceea ce nu stiu, este: 1: daca se poate rectifica; 2: ce ateliere fac acest lucru, sau cum se numeste masina care poate face asta. Va multumesc! P.S.: Nu luati in calcul grosimea stratului de cementare, fiindca nu este cazul, vreau doar sa stiu daca e posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Va salut! Am o biela precum cea din poza. As vrea sa rectific piciorul bielei (zona in care merg rolele manetonului). Ceea ce nu stiu, este: 1: daca se poate rectifica; 2: ce ateliere fac acest lucru, sau cum se numeste masina care poate face asta. Va multumesc! P.S.: Nu luati in calcul grosimea stratului de cementare, fiindca nu este cazul, vreau doar sa stiu daca e posibil. 1. se poate 2. sunt atelierele care rectifica si repara chiulase pt motoare.cred ca gasesti in fiecare oras asa ceva bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 2. sunt atelierele care rectifica si repara chiulase pt motoare. bafta Aici e vorba de interiorul unei biele , si anume calea de rulare a bilelor cilindrice [ace], nicidecum de chiuloase. "doctore" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Dau si eu cu parerea... cei care fac honuire nu poate sa te ajute si pe tine? Cel mai bine cauti un service/mester care face asa ceva, si daca el nu poate te-a trimite undeva unde se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate