Rutger Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Sal, vulcanist si io, se mai misca ceva s-au m-am trezit prea tarziu si ati comis-o deja?....Daca inca nu s-a facut sunt interesat sa-mi scot si io vulcanul la un trap pe Trans.... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat August 25, 2010 Autor Share Postat August 25, 2010 Ne intalnim, ramane pe sambata asta, cum am stabilit. Eu o sa ajung in Sibiu pe la pranz, depinde cum ma trezesc sambata dimineata, si de acolo, ar trebuii sa vedem unde sunt ceilalti care s-au anuntat. Lasa si tu un numar de telefon Al meu 0745541491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Rutger, din ce parte a tarii esti, ca nu scrie la profil . Mai este cineva din Bucuresti sau din zona care merge la Sibiu? Sa mergem impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rutger Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Rutger, din ce parte a tarii esti, ca nu scrie la profil . Mai este cineva din Bucuresti sau din zona care merge la Sibiu? Sa mergem impreuna... Sal Darkflames, sunt din Iasi, din pacate celalat capat de tara, si wkendul asta sunt prins cu ceva treaba,...dar nu-i bai n-or intrat zilele-n sac, asa ca poate ne vedem la o bere cu alta ocazie. Asfalt uscat si bere rece sa aveti vulcanistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate