Aditza VN Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salutare tuturor !Am intrat de curind in posesia unui bmwK1200rs an fbr 1999.V-as fi recunoscator daca mi-ati da orice informatie despre intretinere.M-ar interesa ce ulei recomanda constructorul acestui motor etc,motorul a cam fost stat si trebuie sa-i acord putina atentie> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salutare tuturor !Am intrat de curind in posesia unui bmwK1200rs an fbr 1999.V-as fi recunoscator daca mi-ati da orice informatie despre intretinere.M-ar interesa ce ulei recomanda constructorul acestui motor etc,motorul a cam fost stat si trebuie sa-i acord putina atentie> incearca sa postezi pe topicul posesorilor de bmw. /index.php?...&start=1700 ai mai multe sanse sa ti se raspunda. s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ar fi mai faina daca ai da jos stikerele alea ieftine succes cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditza VN Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 ar fi mai faina daca ai da jos stikerele alea ieftinesucces cu ea MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Manta Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Salutare tuturor !Am intrat de curind in posesia unui bmwK1200rs an fbr 1999.V-as fi recunoscator daca mi-ati da orice informatie despre intretinere.M-ar interesa ce ulei recomanda constructorul acestui motor etc,motorul a cam fost stat si trebuie sa-i acord putina atentie> Am folosit Castrol 10w/60 RS iar anul trecut un uleui suedez Q8 10w/50 aproape la fel de bun si mai ieftin..Au o reprezentanta la Onesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 14, 2016 Admin Share Postat Mai 14, 2016 Abia au trecut 6 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate