Aditza VN Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salutare tuturor !Am intrat de curind in posesia unui bmwK1200rs an fbr 1999.V-as fi recunoscator daca mi-ati da orice informatie despre intretinere.M-ar interesa ce ulei recomanda constructorul acestui motor etc,motorul a cam fost stat si trebuie sa-i acord putina atentie> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Aditza VN a spus: Salutare tuturor !Am intrat de curind in posesia unui bmwK1200rs an fbr 1999.V-as fi recunoscator daca mi-ati da orice informatie despre intretinere.M-ar interesa ce ulei recomanda constructorul acestui motor etc,motorul a cam fost stat si trebuie sa-i acord putina atentie> incearca sa postezi pe topicul posesorilor de bmw. /index.php?...&start=1700 ai mai multe sanse sa ti se raspunda. s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditza VN Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 kevin77 a spus: ar fi mai faina daca ai da jos stikerele alea ieftinesucces cu ea MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Manta Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 La 29.04.2010 la 18:04, Aditza VN a spus: Salutare tuturor !Am intrat de curind in posesia unui bmwK1200rs an fbr 1999.V-as fi recunoscator daca mi-ati da orice informatie despre intretinere.M-ar interesa ce ulei recomanda constructorul acestui motor etc,motorul a cam fost stat si trebuie sa-i acord putina atentie> Am folosit Castrol 10w/60 RS iar anul trecut un uleui suedez Q8 10w/50 aproape la fel de bun si mai ieftin..Au o reprezentanta la Onesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 14, 2016 Admin Share Postat Mai 14, 2016 Abia au trecut 6 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate