Dimethylmercury Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) Salutare! Am si eu o problema la Simsonul meu 250 Sport. E proaspat cumparata si am o problema cu ea. Nu reusesc nici in ruptul capului sa-i reglez carburatorul. E carburator original de simson. Cu greu reusesc sa-l fac sa stea in relanti din reglajul de aer/benzina si din reglajul de relanti. Cand o accelerez, scade turatia... Si mai si pusca cateodata si merge total anormal. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi sau eventual sa-mi spuneti la cine pot sa apelez la Cluj sa ma ajute. Multam! Editat Iunie 30, 2006 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Salutare! Am si eu o problema la Simsonul meu 250 Sport. E proaspat cumparata si am o problema cu ea. Nu reusesc nici in ruptul capului sa-i reglez carburatorul. E carburator original de simson. Cu greu reusesc sa-l fac sa stea in relanti din reglajul de aer/benzina si din reglajul de relanti. Cand o accelerez, scade turatia... Si mai si pusca cateodata si merge total anormal. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi sau eventual sa-mi spuneti la cine pot sa apelez la Cluj sa ma ajute. Multam! incearca si punei un carburator de jawa de 250 sau Tula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 incearca si punei un carburator de jawa de 250 sau Tula Aici la Oradea de MZ 125 e la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 Mersi de sfaturi. Deocamdata am reusit sa-l reglez pe al lui si merge ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Mersi de sfaturi. Deocamdata am reusit sa-l reglez pe al lui si merge ok. cred ca consuma cam mult cu carb ei de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 In afar' de faptu' ca-ti consuma de rupe, n-o sa tina mult reglaju'. Io am incercat cu succes un carburator de Minsk cu care am mers 2 ani fara probleme (...de alimentare). Un prieten a pus un carburator vacuumatic de la nu-s' ce japoneza cu care merge super bine (nu mai da nici in nas cand il accelerezi brusc). Succese nebanuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate