callmeslick Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 L-am cumparat ieri si aproape ca nu l-am vazut din cauza copertii in rosu-alb-negru Am intrebat si la chioscurile de prin oras dar nu l-am gasit. L-am luat de la raionul cu ziare si reviste din Era (cel de la iesirea din Carrefour). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 E si TDM-ul meu la test Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 L-am cumparat ieri si aproape ca nu l-am vazut din cauza copertii in rosu-alb-negru stai linistit, daca mai continua in stilul asta (stim noi cine) in curand o sa citesti motociclismo doar in alb-negru retro style Mesaj completat E si TDM-ul meu la test pentru ca meriti, ba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 De obicei urmaresc pe forum cand apare ultimul numar, decat sa urmaresc chioscurile, dar de data asta, am aflat de la un prieteni. Anuntati si voi cum faceati de obicei, e mai simplu pt cititori Mesaj completat De obicei urmaresc pe forum cand apare ultimul numar, decat sa urmaresc chioscurile, dar de data asta, am aflat de la un prieteni. Anuntati si voi cum faceati de obicei, e mai simplu pt cititori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wowgamer Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 nu stiti unde pot sa descarc revista??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate