Petru Moldovan Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Am o intrebare:Daca te prinde politia ca nu ai echipament complet iti da amenda sau e suficient sa ai doar casca??? Pe drumurile publice trebuie sa ai casca si motocicleta Enduro (cu semnalizatoare si far functional). Prin padure domnul cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Am o intrebare:Daca te prinde politia ca nu ai echipament complet iti da amenda sau e suficient sa ai doar casca??? Daca ai permis de conducere (oricare dintre categorii) se presupune ca ai citit si ai invatat legislatia rutiera, deci, intrebarea ta nu are rost. Daca nu ai permis de conducere, amenda pentru lipsa de echipament moto este ultima dintre grijile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wowgamer Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Daca ai permis de conducere (oricare dintre categorii) se presupune ca ai citit si ai invatat legislatia rutiera, deci, intrebarea ta nu are rost. Daca nu ai permis de conducere, amenda pentru lipsa de echipament moto este ultima dintre grijile tale. inca nu am permis in toamna o sa am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate