atillas Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Dragilor prima editie se duse asa ca va arat un scurt montaj , azi inca mai strangem si speram ca pana maine sa punem rezultatele si pozele pe site . Multumim tuturor !!!! Super atmosfera,iar de organizare nu mai vorbesc..mancarea excelenta,berea rece,preturi modice,paza la greu,sonorizare si lumini de top,traseu de concurs cu de toate,si asta in conditiile in care totul a fost reorganizat intr-o saptamana..am ajutat sai noi pe traseu cum am putut,si garantez ca la cat namol am luat in freza am scapat pe viata de reumatism.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 Super atmosfera,iar de organizare nu mai vorbesc..mancarea excelenta,berea rece,preturi modice,paza la greu,sonorizare si lumini de top,traseu de concurs cu de toate,si asta in conditiile in care totul a fost reorganizat intr-o saptamana..am ajutat sai noi pe traseu cum am putut,si garantez ca la cat namol am luat in freza am scapat pe viata de reumatism.. Multumiri maxime lui Stef si Adelinei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 3 EDITII ROCK MARATON3 INTRUNIRI MOTO 3 ETAPE CAMPIONAT NATIONAL ENDURO CROS 3 ETAPE CUPA XCOUNTRY O SINGURA TRUPA ROCK CASTIGATOARE VOTATA DE VOI JOCURI SI CONCURSURI PT PIBLIC CAMPARE SI PARCARE MOTO IN ZONE AMENAJATE BERE SI MANCARE LA CEAUN LOCATII INEDITE 28-30 MAI PERIS 13-15 AUGUST VAMA VECHE 24-26 SEPTEMBRIE AZUGA WWW.XCOUNTRY.RO[/url] bravo,super organizare, traseu foarte misto,atmosfera frumoasa.......numai ++++ tineti'o tot asa, ne vedem la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ne vedem la mare. Lautare, te duci sa te bronzezi? On topic - totul a fost f bine pus la punct. Felicitari baietilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Multumim tuturor celor care au facut ca XCountry Festival sa prinda viata! CLASAMENTUL FINAL al concursului - festival Rock Maraton! din cadrul celui mai mare spectacol moto al anului: XCountry! organizat de: MAREA IMPRIETENEALA MUZICALA Castigatoarea editiei: locul 1: Metal Throne din Brasov locul 2: Sophisticated Lemons din Bucuresti locul 3: Atelier din Bucuresti locul 4: Aquila locul 5: Spring At Last locul 6: Celalalt Scrum locul 7: Fort 13 locul 8: Semne Premiul de Popularitate oferit de Escape (Nikalai): Atelier Premiul pentru cel mai bun chitarist al editiei, oferit de XBase Sibiu - Pravalia lui Barbu: Roger Vladoianu de la formatia Spring At Last Premiul pentru cel mai bun bassist al editiei, oferit de XBase Sibiu - Pravalia lui Barbu: Sabin Taranu de la formatia Aquila Multumim tuturor formatiilor pentru participare si pentru nivelul ridicat la care s-au prezentat si felicitari castigatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Lautare, te duci sa te bronzezi? On topic - totul a fost f bine pus la punct. Felicitari baietilor! nu ca as avea nevoie ..da nu am ce sa fac,trebuie sa fac prezenta altfel o sa se supere tot clubul pe mine si nu vreau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 nu ca as avea nevoie ..da nu am ce sa fac,trebuie sa fac prezenta altfel o sa se supere tot clubul pe mine si nu vreau... Vrei sa zici ca nu o faci din placere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Vrei sa zici ca nu o faci din placere? o fac ,cu cea mai mare placere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Man, trimite motorul cu minim 2 sapt inainte. Poate face tenul masliniu... Mii de multumiri tuturor ptr acest super eveniment. |A fost super Cool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate