mladi Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 vreu si eu o parere despre aceasta motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 vreu si eu o parere despre aceasta motocicleta Are 2 roate si merge ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Nu imi place, e naspa. Asta e parerea mea. Iti foloseste la ceva? Gizas ce topicuri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 goagle...... http://www.motorcyclesurvey.com/reviews/honda/cbr600f3/r274/ http://cbrforum.com/forum/showthread.php?t=103338 etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 vreu si eu o parere despre aceasta motocicleta Precene, ai aici ce-ti trebuie: /index.php?showtopic=77978 Gasesti tot ce vrei, inclusiv gagici numai dorinta de a cauta sa ai. Acum te iertam ca esti incepator pe aici dar alta data nu mai deschide topicuri din astea. La coltul CBR-istilor poti intreba ce vrei tu. Succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 foarte buna motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Honda e Honda ... , suzuki e suzuki ... , yamaha e yamaha ...si restu e can can . Acum sa revin la subiect , din ce am citit si auzit motor ok pentru incepator , indestructibil vorba unui amic . Intra pe topicul rezervat cbr-istilor si arunca un ochi pe acolo . numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate