Aleko Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 ei nu fac, le e rusine? de mers merge daca te agiti un pic, nu inteleg de ce vrei sa folosesti unul din ala. cuita n-ai s-o poti pune, si tot asa. munca in zadar. motorul de R60/R75/R80/R100 e practica curenta in cadrele de Ural, Nipru si f probabil ca merge si la M, cu cutie de la motocicleta originala. S-ar putea sa practic si eu asa ceva cu un alt cadru de Nipru. 90% intra bine si R45. Insa o sa fie un vax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 am o toba buna si vreo doua cam nasoale, de M, si doua coturi obosite de 61. pt cine nu are deloc. cred ca intind mana sa primesc 35 roni pe ele, daca nu le arunc maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 am o toba buna si vreo doua cam nasoale, de M, si doua coturi obosite de 61. pt cine nu are deloc. cred ca intind mana sa primesc 35 roni pe ele, daca nu le arunc maine... ma intereseaza pune un nr de tel al meu e 0743062948 cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 a sunat dimineata Mihai, vor ajunge la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 trebuia aratat un M la salon, nu credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ehh, trebuia. Numa ca au fost altele prioritare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 GATA A MURIT M-ul IN ROMANIA....Nu se mai lauda nimeni? Nu mai e la moda?CE se intapla fratilor '???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Nu a murit mah, ho. M-ul se transforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Nu a murit mah, ho. M-ul se transforma. Bah sa nu se transforme ca e frumos original asa......eu nici acum n-am apucat sa iau unu, si ma linistesc cu nipra pe care am pus un rezervor de M si o sea pe arcuri ca sa ma mint ca asa avea unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) sau doarme linistit in garaj, ca o putoare ce e Editat Iunie 10, 2009 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Ce dracu poze sa punem, ca nici nu am timp sa ma mai ma uit la el, in schimb mai cumpar cate una-alta pentru el, chiar si o motoreta intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Daca imi ies apele cum trebuie, saptamana viitoare adaug al 3-lea M72. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 asa, baga mare, cu surprindere ai sa constati ca nu tin de foame, nici macar psihic... been there, done that... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Cunoastem, cunoastem, da vreau sa ma apuc de samsareala cu M72. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Daca imi ies apele cum trebuie, saptamana viitoare adaug al 3-lea M72. si eu detin recordul de a nu avea nici unu (inca!) ....totusi ma pot mandrii ca am calarit unu la viata mea, desi pentru foarte putin timp, da e totusi cel mai frumos motor pe care rusii l-au putut fura.... face....pardon la viata lor Editat Iulie 15, 2009 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) bun, m-am suparat. trebuie sa gasim o modalitate de a introduce ambielajul de ural 750 ohv intr-un motor de m72. care te pricepi la tehnica, baga idei. sunt poze cu piesele in care se monteaza ambielajele, si la m si la OHV, la pagina 2. adica aici: /index.php?...52253&st=10 va ascult!!! Editat Iulie 17, 2009 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 bun, m-am suparat. trebuie sa gasim o modalitate de a introduce ambielajul de ural 750 ohv intr-un motor de m72. care te pricepi la tehnica, baga idei. sunt poze cu piesele in care se monteaza ambielajele, si la m si la OHV, la pagina 2. adica aici: /index.php?...52253&st=10 va ascult!!! care crezi ca ar fi avantajele acestei modificari?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 (editat) ambielajul nou e 750 e "blindat", trebuie efort mare sa-l strici. il pui BINE acum si uiti de el, mi se pare relevant, nu? piesele existente pe piata (grey market) nu sunt la acelasi nivel. si nu e ca si cum ai pune motor de ij pe dacia, e destul de realista treaba. Editat Iulie 20, 2009 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Da mah, da cum dracu desfacem manetoanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 stai ma ca nu vreau sa desfac nimic, asta e smecheria! capacul reazem pentru rulmentul din spate se pare ca merge relaxat de la ural750 OHV, deci spatele e ca si rezolvat*. numai partea din fata trebuie aranjata, am sa iau un bloc de m si am sa merg la atelier sa masuram bine si sa cer sfaturi de la cei care (probabil) vor face modificarea. ochiometric e loc pentru a se pune in bloc un rulment mai mare in diametru. bielele ar merge daca chiar vrei sa desfaci ceva, dar de unde dracu iei manetoane noi? ca doar cu biele si set de 18 role in colivie nu faci treaba, de aia vreau sa incerc sa il bag pe tot in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Un M "lucrat" in Rusia cu mult simt de raspundere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 1, 2009 Autor Share Postat Octombrie 1, 2009 si eu detin recordul de a nu avea nici unu (inca!) stiu unul la 3000, cu nr noi, din '55. te coafeaza? io nu vand. inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 e mult 3000e pe un M.....mai pun 1000 si iau harleu:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 3000 lei, adica 750 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate