bob66 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 salut baieti trebuia sa plec de vineri dimineata, dar andrei a avut un accident .. singur nu ma duc, daca e vreun amator sa mergem de sambata pana duminica (cu inoptare la obarsia lotrului) sa ma anunte bob - 0722489428 bobwdk@gmail.com (eu am cagiva canyon cu cauciucuri mitas E07) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 salut baieti trebuia sa plec de vineri dimineata, dar andrei a avut un accident .. singur nu ma duc, daca e vreun amator sa mergem de sambata pana duminica (cu inoptare la obarsia lotrului) sa ma anunte bob - 0722489428 bobwdk@gmail.com (eu am cagiva canyon cu cauciucuri mitas E07) lasa-mi un id de yahoomes pe pm ca mai suntem 2-3 care vrem sa iesim in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Ideea este buna in principiu, insa va atrag atentia ca foarte probabil inca veti da de zapada la altitudini de peste 1500 m.Acu' 2 we-uri am traversat Transfagarasanul si la balea era zapada din belsug, daca n-ar fi eliberat drumul cu freza, nu as fi trecut. Pare incredibil pe vremea aceasta, dar asa este. Anul trecut am incercat sa fac Transalpina la sfarsit de iunie si m-am impotmolit in zapada (care tasata fiind, ajungea pana la cilindrii boxerului meu). Anul asta voi incerca din nou peste vreo 2-3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) uite tocma am vb cu cineva care a fost ieri pe varful parangu mic si zicea ca nu este zapada in parang, decat pe anumite vai.. cine stie, s-ar putea sa avem noroc deci, se baga careva? sau poate aveti alte idei misto.. Editat Iulie 6, 2006 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 un traseu misto pana acolo: bucuresti - targoviste campulung - curtea de arges. De la iesire din C de arges spre vidraru se face undeva stanga spre calimanesti. Se merge prin niste sate - mult drum de tara. In 40 minute ajungeti pe centura Calimanestiului. De aici luati valea oltului, stanga spre voineasa si la Valea Macesului intrebati oamenii de urcarea pe drumul strategic. E o urcare pe un drum de caruta printre livezi. F abrupta si ... interesanta Eu cu CataM am urcat anul trecut cu enduroaie mari cu cauciucuri E09 - se poate! Drumul strategic e abslout superb - numai creasta!! Pe drumul strategic va intepati in transalpina si de acolo faceti ce vreti voi. vedeti ca e un topic mai vechi de-al meu sau de-al lui Cata cam de anul trecut pe vremea asta. PS: la Valea MAcesului, exact langa urcarea pe drumul strategic e o pensiune cu niste oameni f de treaba - se cheama "La magarusi". pe proprietar il cheama Lazar. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Bob, ai gasit pe cineva sa vina cu tine pe Transalpina? Eu as vrea sa fac traseul asta,dar nu stiu daca pot in week-end-ul asta...cu toate ca tare ma maninca... Ai informatii despre drum, citi km sint, daca putem trece cu vacile noastre, ce cauciucuri ne-ar trebui...amanunte deastea...cazare... Daca stii mai multe spune-mi si mie... Cristache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 acum mi-am dat seama ca pusesem data gresita in titlul anuntului... propunerea a fost pentru we trecut cand o sa mai pot data viitoare o sa dau sfoara in tara sa vedem daca o veni careva. acum mi-am dat seama ca pusesem data gresita in titlul anuntului... propunerea a fost pentru we trecut cand o sa mai pot data viitoare o sa dau sfoara in tara sa vedem daca o veni careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate