scamosu_gl Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Aseara in jurul orei 20.00 in localitatea Ciobanus a avut loc un accident de motor, baietii coborau de la deal iar unu dintre a cazut, a decedat ulterior in timpul noptii la spital. Motociclistul se numeste Ionut Ardeleanu iar enduristiii din zona bacaului il cunostea, era un om minunat, numai cuvinte de lauda si bine la adresa lui...R.I.P. Ionut si sa iti fie tarana usoara:(...viata asta e nedreapta si cruda:(.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Aseara in jurul orei 20.00 in localitatea Ciobanus a avut loc un accident de motor, baietii coborau de la deal iar unu dintre a cazut, a decedat ulterior in timpul noptii la spital. Motociclistul se numeste Ionut Ardeleanu iar enduristiii din zona bacaului il cunostea, era un om minunat, numai cuvinte de lauda si bine la adresa lui...R.I.P. Ionut si sa iti fie tarana usoara:(...viata asta e nedreapta si cruda:(.. aici se pun accidentele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 aici se pun accidentele? eh nu e rutier si e legat de enduro, merge... mai ales ca aici nu apar discutii aiurea pe marginea subiectului. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 eh nu e rutier si e legat de enduro, merge... mai ales ca aici nu apar discutii aiurea pe marginea subiectului. Dumnezeu sa-l odihneasca! Exact la lucru ast am-am gandit cand am postat aici..baietii fusesera sa mai vada traseul unde umeaza sa se desfasoare etapa de enduro de la bacau:(..va fi un concurs umbrit de tristete si dezamagire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Exact la lucru ast am-am gandit cand am postat aici..baietii fusesera sa mai vada traseul unde umeaza sa se desfasoare etapa de enduro de la bacau:(..va fi un concurs umbrit de tristete si dezamagire... este vb despre ionut ardeleanu de la politie? l-am cunoscut f bine, refuz sa cred ca este vb despre el dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Exact la lucru ast am-am gandit cand am postat aici..baietii fusesera sa mai vada traseul unde umeaza sa se desfasoare etapa de enduro de la bacau:(..va fi un concurs umbrit de tristete si dezamagire... dar cum a cazut asa de rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate