amoremotore Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Vrea cineva un scuter electric cu controller defect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Vrea cineva un scuter electric cu controller defect? Eu . Doar Controller-ul e defect? Cam cat costa? Un ultim pret? Schimburi te intereseaza[ cu o alarma moto, motor de motocicleta..etc]? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amoremotore Postat August 28, 2010 Autor Share Postat August 28, 2010 Eu . Doar Controller-ul e defect? Cam cat costa? Un ultim pret? Schimburi te intereseaza[ cu o alarma moto, motor de motocicleta..etc]? Asfalt uscat! Scuze, nu am mai intrat de mult pe aici, ma asteptam sa primesc o notificare pe adresa mea de mail, dar constat ca acest site nu are optiunea asta, sau nu stiu eu. Daca te mai intereseaza ti-l pot oferi la un pret modic (vreau sa fac loc in garaj pt uratoarea achizitie-tot electric bineinteles). Schimburi nu doresc, am si eu destule ,,fiare''. Adresa mea IM:amoremotore, tel. 0723836914 Marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adydum Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Scuze, nu am mai intrat de mult pe aici, ma asteptam sa primesc o notificare pe adresa mea de mail, dar constat ca acest site nu are optiunea asta, sau nu stiu eu. Daca te mai intereseaza ti-l pot oferi la un pret modic (vreau sa fac loc in garaj pt uratoarea achizitie-tot electric bineinteles). Schimburi nu doresc, am si eu destule ,,fiare''. Adresa mea IM:amoremotore, tel. 0723836914 Marian L-ai dat ? Un ultim pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate