Sari la conținut

amoremotore

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de amoremotore

  1. Are cineva o idee cum aș putea să montez un suport pt telefon, navigație, ceva, la Honda DN-01?

  2. Controllerul este programat de către constructor pentru aceste specificații, la tipul ăsta de motor (2400 W) se poate obține o viteză mai mare doar cu un controller programabil și cu acumulator mai puternic( tensiune și amperaj mai mare) de exemplu 72 V și 50 Ah. Sfatul meu este să-l lași așa, tuningul costă destul de mult și vei pierde și garanția.
  3. Păcat că n-ați auzit de prezumția de nevinovăție, l-ați scos vinovat pe mort și gata. E pierdere de timp!
  4. Mă intrigă accidentul ăsta, pare ca și cum cineva i-a tăiat fața și l-a împins în locul fatidic, sunt mulți criminali pe șosele care merg în conserve și nici măcar nu opresc la un accident provocat de ei. Sigur un satelit a văzut ce s-a întâmplat acolo, camere de supraveghere nu știu să fie în zona aia. Chestia cu voblajul nu o cred, de curiozitate are cineva un motor identic care e dispus să încerce o reconstituire? Ar fi mare păcat să fi murit nevinovat și toată lumea să creadă altceva.
  5. Frumoasă poveste, mi-ar plăcea să cunosc persoana, poate intră pe aici.
  6. Da, am si eu cateva din astea,cu condiția să nu aibă mai mult de 25 km/h viteză maxim constructivă(se limiteaza din controller), adică dacă te oprește nenea cu cashketă, trebuie să ai la tine acest articol de lege(personal m-am convins ca nu îl cunosc mulți).
  7. De curand am achizitionat un nou model de scuter electric are 1500 W, acumulatori cu litiu 48 V 30 Ah, durata de viata a acumulatorilor 2000 cicluri de reincarcare de la 80% din capacitate (10 ani sau 80000 km), viteza maxima limitata la 45 kilometri pe oră, autonomie de 50-60km, perioada de încărcare acumulatori 6 ore, sarcină utilă de 150 kg, roti 12 inch, cric central, cric suport lateral, suport pentru bagaje, frâne hidraulice față Âşi spate, L / W / H 1980x660x1100,greutate 90 kg, scuterul are omologare pentru circulatia stradala pentru toată Europa ECC / COC. Este cumparat de la o reprezentanta Honda din Germania.Pret 2000 euro. Daca cineva doreste ii pot aduce, merg des in Germania.Poze aici http://forum.bals-online.ro/viewtopic.php?f=3&t=1394
  8. Salut tuturor pasionatilor pe doua roti

  9. Scuze, nu am mai intrat de mult pe aici, ma asteptam sa primesc o notificare pe adresa mea de mail, dar constat ca acest site nu are optiunea asta, sau nu stiu eu. Daca te mai intereseaza ti-l pot oferi la un pret modic (vreau sa fac loc in garaj pt uratoarea achizitie-tot electric bineinteles). Schimburi nu doresc, am si eu destule ,,fiare''. Adresa mea IM:amoremotore, tel. 0723836914 Marian
  10. Vrea cineva un scuter electric cu controller defect?
  11. Salut! Am de vanzare toata caroseria de pe un Voshod 3M: rezervor, aripi, capace, suport sa revopsite rosu. Sunt in perfecta stare din 2002.
  12. Salut! Daca nu gasesti si ai nevoie de piese, sa stii ca am toate elementele de caroserie pt Voshod 3M: rezervor, aripi, suport sa, toate revopsite rosu, sunt ca noi si le dau ieftin pt un pasionat.
  13. Mi-a placut atat de mult incat mi-am cumparat doua. Acum am unul de vanzare si din primavara voi fi distribuitor in zona Craiova, dar pot expedia oriunde in tara. Scuterul se numeste ,,Forever'' este chinezesc, de doua persoane, motor brusheless amplasat in butucul rotii spate. Puterea motorului este de 500w fiind alimentat la 48 Vcc, sunt 4 baterii de 12V 20Ah inseriate care ii asigura o autonomie de cca 60 km la o viteza de 25km/h si de 40 km la o viteza de 35 km/h. Vitezele sunt cele reale masurate cu GPS-ul, pe bord indica undeva la 50 km/h. Sunt multe de zis, as concluziona astfel: scuterul electric este cel mai nimerit vehicul pentru criza-mergi 1000km sub pretul unui pachet de tigari(pretul curentului pt incarcarea acumulatorilor), nu platesti taxe, nu trebuie permis. Eu am in jur de 1500 km rulati, am facut drumuri chiar si iarna si este foarte economic. Nu stiu sa existe un scuter pe benzina atat de ieftin ca si pret de achizitie, de intretinere nici nu mai incape comparatie. Deci bafta la cumparaturi! Pentru relatii si comenzi apelati cu incredere 0723 83 69 14 Marian!
  14. Am cumparat un scuter electric de la cei de la Optera, este super. Patronul mi l-a adus acasa, cca 1500 lei cu tot cu transport, foarte serios. Pentru detalii ma poti suna la 0723 83 69 14 Marian
  15. Salut! Am unul la fel, l-am cumparat de nou, nu trebuie inmatriculat, e omologat ca bicicleta electrica pt ca are motor mic P=350w. Am actele lui in care scrie asta. In decret am gasit asta:,,moped – vehiculul, cu doua, trei sau patru roti, a carui viteza maxima prin constructie nu depaseste 45 km/h si care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala este de cel mult 4 kw
×
×
  • Creează nouă...