Diabolic_Nightwing Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Dupa cum am mai spus mi`am luat motoreta copilariei mele .... TULA TMZ 200 . Pe scurt nu imi placea cum arata si m`am hotarat sa ma iau la cearta cu ea sa vad ce da din ea Surpriza ..... am visat seara ( dupa cearta ) ca ar vrea reconditionata , zis si facut . Am demontat micuta bestie ( balaur cum ii mai spun eu ) si o sa vedeti si voi pe parcurs cum o sa iasa . Pun cateva poze dar sunt la inceput , asa ca nu va luati de mine Salut si asfalt uscat :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Dupa cum am mai spus mi`am luat motoreta copilariei mele .... TULA TMZ 200 . Pe scurt nu imi placea cum arata si m`am hotarat sa ma iau la cearta cu ea sa vad ce da din ea Surpriza ..... am visat seara ( dupa cearta ) ca ar vrea reconditionata , zis si facut . Am demontat micuta bestie ( balaur cum ii mai spun eu ) si o sa vedeti si voi pe parcurs cum o sa iasa . Pun cateva poze dar sunt la inceput , asa ca nu va luati de mine Salut si asfalt uscat :> salut,sunt Doru si sunt fratele lui Viorel de la care ai luat tula ce ganduri de restaurare ai man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 Sal Doru , gand de restaurare cu piesele originale , doar ce a fost vopsit cadru si acum instalatia electrica o sa fie noua , si motorul a fost cu ratat , am scos si cilindru dupa cum ai vazut in poze si un boltz de pe canalul segmentului de sus nu il mai are si am impresia ca o sa se suceasca segmentul si imi e sa nu il agate in gaura de evacuare sau admisie , acum vedem , si la inst el am dat de o belea ca nu imi mai da scanteie dar o sa ii dau de cap , sa vedem acum ce o sa fie si mai am sa mai vopsesc tampeniile alea cu rosu , si jantele o sa fie negre si furca fata e varza , nu se mai lasa deloc , nush ce dreaq o sa ii fac , oricum , jugul si jambele nu sunt aliniate cu telescoapele , intr`un cuvant mai am ceva de lucru la ea dar acum e mai nasol ca o sa ma duc la servici si nu o sa mai am timp de ea , sa vedem cum o sa ma impart ...... habar nu am ce o sa iasa , oricum mai e mult de lucru la ea sal Doru si numai bine , ne mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 spor la treaba, se pare ca ai ceva de lucru. ce suprafata are curte locuintei, am vazut ca este imprastiata, motoreta, prin toata curtea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Sal Doru , gand de restaurare cu piesele originale , doar ce a fost vopsit cadru si acum instalatia electrica o sa fie noua , si motorul a fost cu ratat , am scos si cilindru dupa cum ai vazut in poze si un boltz de pe canalul segmentului de sus nu il mai are si am impresia ca o sa se suceasca segmentul si imi e sa nu il agate in gaura de evacuare sau admisie , acum vedem , si la inst el am dat de o belea ca nu imi mai da scanteie dar o sa ii dau de cap , sa vedem acum ce o sa fie si mai am sa mai vopsesc tampeniile alea cu rosu , si jantele o sa fie negre si furca fata e varza , nu se mai lasa deloc , nush ce dreaq o sa ii fac , oricum , jugul si jambele nu sunt aliniate cu telescoapele , intr`un cuvant mai am ceva de lucru la ea dar acum e mai nasol ca o sa ma duc la servici si nu o sa mai am timp de ea , sa vedem cum o sa ma impart ...... habar nu am ce o sa iasa , oricum mai e mult de lucru la ea sal Doru si numai bine , ne mai vedem sal,bravo si spor la treaba man,bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 Salut Ovidius , curtea este destul de mica dar acum deja motorul este asamblat si este pe cadru rotile , coarnele , furca (care nu se mai lasa si trage intr`o parte ) deci nu mai am treaba cu piese prin curte , si acum sa vedem ce o sa iasa , oricum sper sa ne salutam cu farul si la cat mai multi km fara incidente de orice fel Salut si asfalt uscat (msi cu incurajarile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 salut,sunt Doru si sunt fratele lui Viorel de la care ai luat tula ce ganduri de restaurare ai man? Precis nu vrea sa-l faca cioapar pentru haiduci !! ceva cu....foaie verde foaie lata..tudore lasa-ne-odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate