WildPuppy Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Sal'tare, Mimi a mea (vezi foto) are probleme majore zic eu. Am joc la roata din fata, cred ca mi s-a spart un rulment sau macar ceva bile. Cineva, un amic din medias, mi-a recomandat sa caut pe la distribuitorii de piese auto un rulment echivalent, ca cica va face cel putin la fel de buna treaba ca si unu original, da la un pret mult mai mic. Este posibil ? Si daca se poate ca cineva sa-mi dea o idee despre cauza acestei probleme, k sa stiu s-o evit pe viitor, as ramane si mai recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Vezi ce tip de rulment ai (in cartea tehnica) si ia-ti ceva echivalent sau mai bun de la SKF. Merg si romanesti, la o adica, pentru ca turatia rotii e mica si sarcina la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Rulmentii se sparg de la socuri. Datul pe o roata, gropi ... etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Rulmentii se sparg de la socuri. Datul pe o roata, gropi ... etc. Pe o roata nu m-am dat (si nu cred ca ma tenteaza tare) da de gropi am dat tare, si mai am de dat... Daca o umblat careva pe drumul Valcea - Ocnele Mari, stie de ce vorbesc. Faza nasoala e ca tre sa fac drumu asta in fiecare uichend. O sa incerc sa ocolesc alea 10% ocolibile si sa merg sub 5km/h ca sa nu mai am probleme d'astea. Eu suspectam ca e vechi si de aia o cedat. Mulsam fain tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Pe o roata nu m-am dat (si nu cred ca ma tenteaza tare) da de gropi am dat tare, si mai am de dat... Daca o umblat careva pe drumul Valcea - Ocnele Mari, stie de ce vorbesc. Faza nasoala e ca tre sa fac drumu asta in fiecare uichend. O sa incerc sa ocolesc alea 10% ocolibile si sa merg sub 5km/h ca sa nu mai am probleme d'astea. Eu suspectam ca e vechi si de aia o cedat. Mulsam fain tare. Nu cedeaza din prima oricum. Poti sa dai in gropi 10 ani si sa apara intr-al 11-lea o problema la rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Nu cedeaza din prima oricum. Poti sa dai in gropi 10 ani si sa apara intr-al 11-lea o problema la rulmenti. La fel de bine banuiesc se poate sa dai in 3 gropi serioase (sau cu viteza) si sa cedeze. Sau ma insel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) ai si un oarecare joc pe fata mai ales pe curbe , voblaj? ptr ca am impresia ca asta am patit si eu. daca esti mai harnic si dai jos roata primul poate scrii si tu codurile rulmentilor. merci. Editat Iulie 7, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) ai si un oarecare joc pe fata mai ales pe curbe , voblaj? ptr ca am impresia ca asta am patit si eu. daca esti mai harnic si dai jos roata primul poate scrii si tu codurile rulmentilor. merci. Jocu este simtit mai mult pe gropi. Cineva (inainte sa-mi dau seama ca e din roata) mi-a zis ca e din ghidon, ca s-a slabit piulita aia mare care strange ghidonu de cadru. Este si asta o cauza a jocului de ghidon pe gropi, dar la mine este sigur din roata ca am miscat-o si se misca pe ax. In 10 minute plec la baietii de la E-Leasing Medias (baieti de treaba) sa vedem ce-i de facut. Daca nu desfac la ei roata, o sa caut in manual (il am, pt. cine il vrea, ca se gaseste greu de tot) codurile pt. rulmenti. Editat Iulie 7, 2006 de WildPuppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 poate jocul este in furca sau rulmentii din jug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 WildPuppy ai manualul in format electronic? Daca da il vreau si eu. link? daca il poti bucati ptr mail :deadlotru@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 WildPuppy ai manualul in format electronic? Daca da il vreau si eu. link? daca il poti bucati ptr mail :deadlotru@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) WildPuppy ai manualul in format electronic? Daca da il vreau si eu. link? daca il poti bucati ptr mail :deadlotru@yahoo.com sorry! Editat Iulie 7, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) Deci, am fost la service si am resolvat problema. Erau rulmentii ruginiti si superuzati ! atasez o poza cu ce rulment am avut eu. Am dat o fuga la un magazin de rulmenti si am luat cu 200.000lei vechi/buc. Baietii de la service i-au schimbat si merge super fain acuma. Manualul de service il am in format electronic, da pe moment serverul meu personal e mort ca m-am mutat si nu am net akasa inca asa ca nu am unde sa il uploadez (140 de megi) Editat Iulie 7, 2006 de WildPuppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 merci tare ! am sa ii schimb si eu. sper ca nu sunt mai susceptibili sa crape daca sunt romanesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 sper ca nu sunt mai susceptibili sa crape daca sunt romanesti! Lumea zice ca nu, apoi mai vedem noi daca rezista sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) Honda CBR 600 F3 Shop & Service Manual Click pe "Click Here To Play Video" si o sa va dea un zip de 146Megi. Editat Iulie 10, 2006 de WildPuppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Merci tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate