dArMaN Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 am inceput sa reconditzionez un mz 125 din `64 si am nevoie de ordinea firelor din aprindere(dupa culori) daka poate cineva sa ma ajute sa-mi trimit mail: d_a_r_m_a_n@yahoo.com id: tm30fug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clickerfux Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 trebuia sa specifici si tu ce model...1,2 sau 3? am schemele de instalatii electrice... spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dArMaN Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 mersi mult...nu stiu exact ce model este dar o sa vad.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 mersi mult...nu stiu exact ce model este dar o sa vad.... sallz allz...am sh eu un mz 125 din 64..dar ii lipseste 'aprinderea' cu desavarshire.....nu are baterie..bobina inductzie..platina ...sh ce ii mai trebuie legata d partea electrik...are bujia sh dinamul..restul lipsesc... dak avetzi cev ...sau stitzi unde gasesc ceea ce imi treb va rog postatzi aci.. statea d cev vreme in garaj sh mi s-a pus pata sa-l refac...plus k treb sa iau A-ul in curand..... multzumesc anticipat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate