Patrick_M Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 (editat) Ne bagam, dar acum am observat ca suntem pe topicul concurentei Asta n-am inteles-o Credeam ca suntem prieteni Si pe acest topic e liber sa posteze oricine, iesiri si poze, pareri, etc, acest topic nu este unul exclusivist si nu este un topic al vre-unui club sau alte bisericute! Editat Iunie 25, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 O noroiala pana-n gat mere? Asa, pe la 12 sa ridicam ancora. Eu ies, asta e clar, si 99.999 % vine si PAtrick. Restul AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Ai muscat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 vazut * Minunata isprava, felicitari curajosilor enduristi care s-au incumentat a sfida vremea apriga, cucerind infricosatoarele dar frumoasele dealuri si vai ale patriei sub crampoanele nemiloase ale rotilor lor! De trei ori bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 (editat) De asta imi aminteste postul tovarasului Ghiavolu... Editat Iunie 25, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Saaau sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 iese cereva azi pe coclauri???asa putin in jurul clujului eu unu ies care mai vrea sa vina 0742425183 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 mai bine ceva ploaie decit praf. A fost superb si au fost de toate: grindina, soare, mocaneasca, pesteri, 200 km de macadam, viata!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Pe la ora 11.00 se vrea o iesire in imprejurimile Clujului. Cel mai probabil inspre Gilau/ Somesu Rece sau Floresti -Gilau-Capus. Daca nu e prea imbibat pamantul cu apa, se frige si o slana cu ceapa verde si o bere de maxima calitate si rafinament 0744973166 Exclus asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 2, 2011 Autor Share Postat Iulie 2, 2011 SALUT.PROPUN MAINE O ENDURELA SPRE MUNTELE MARE CU PLECARE DE LA MUNTELE RECE IN JURUL OREI 10-10.30. TEL 0753185790 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 (editat) Eu, cel putin, mi-am facut ''plinul'' cu ziua de azi. Am inghitit ploaie opt ceasuri...imi ajung deocamdata. Traseul a fost Floresti-Manastirea Muntele Rece-Finisel-Stolna-Gilau-Cluj. A fost pe placul meu...noroi cat cuprinde, o gustare pe prispa manastirii (pana ne-au dat afara ninjalaii ), ceva beri de maxima calitate...si bineinteles, cate o tranta, asa de control De aici a inceput adevarata distractie...abia mai imi simt mainile dupa astia 3 km de padure, vai, noroi, busteni, etc Restul AICI Editat Iulie 2, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saman Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Superb... tot asa inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Merci de incurajari Trupa a fost din 5 motoare, dar care la intoarcere (din Finisel) s-a rupt in doua: eu cu Mishu peste dealuri 30 km, iar ceilalti pe asfalt. Macar pe noi nu ne-a plouat chiar asa de tare peste deal Maine repaus total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Hm, cand vad pozele, realizez ca o fost super fain De stiam ca ii un namol atat de frumos pe dealu ala,de culoarea ......... proaspat, nu sfarseam tura pe asfalt, ca am inghetat Multumiri si lui Calin de la Seth ca ne-o incurajat si cu o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 ultimii km au fost..... si din floresti spre hoia la fel dn pacate pt mine ziua s-a incheiatt f. nasol ,,in drum spre casa unn taximetristmia taiat calea si aavut accident ..norroc ca eram cu masina care de altfel ii zob un sfarsit nasol la o zi de altfel misto poze maine cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 http://www.vreausamadau.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Serverul nu a fost găsit Firefox nu găsește serverul www.vreausamadau.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) http://www.vreausamadau.ro http://www.sicedaca.com Editat Iulie 7, 2011 de Hai-Hui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Firefox can't find the server at www.sicedaca.com. Check the address for typing errors such as ww.haicumine.com instead of www.staiacasa.com If you are unable to find any companion in your network, ride alone. If your friends or network is protected by a firewall or proxy, make sure that you are open-minded enough to ride alone the Web. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 In juma' de ora, pe Eroilor la prima terasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 In juma' de ora, pe Eroilor la prima terasa ! Pentru gazeurile ce mi le-ai dat tinand cont de starea mea, "subrezita" de sanatate, ti-o dau inapoi Yzule.... trebe sa mi-o platesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Raducule, publicul asta a cerut, asta a primit Dar sunt deschis oricarei provocari de a mi le inapoia ''gazele'' sus pe munte Duminica dis de dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 ti le inapoiez eu in Fenes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Cred ca inca voi n-ati vazut cam ''svarle'' cauciucul meu Pirelli Scorpion MX, cumparat pe bani multi... Incercati pe cat posibil sa nu stai in spatele meu...daca puteti Va suflu mucii la amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate