Galen Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 doar sa nu va hotarati sa mergeti cu elicopterul,la cate vreti sa evitati si sa vedeti in acelasi timp Asfalt uscat sa aveti!! Incercam sa ne descurcam cit mai bine in conditiile de obiective si de timnp date. Merci de urari, asa sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salutare, Daca vrea sa vina careva maine la o plimbare si o prajeala, este asteptat la 10 jumate sub pod in Manastur. Directii posibile: Muntele Rece, Uzina, etc. Pe aici prin zona. Sa speram ca ne lasa vremea, ca se anunta cod galben. In caz de ploaie, amanam pe data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Da'o'ar Dumnezo' să ploaie tătă noaptea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 In fumctie de ce negociez acasa cred ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Daca vremea n-e permite voi fi si eu acolo la 10 30 sub pod la manastur cu ceva in traista de prajit numa careva sa aduca un gratar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Bun, care vrea sa vina la coada lacului Floroiu maine cu noi, ii binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salutare, Daca vrea sa vina careva maine la o plimbare si o prajeala, este asteptat la 10 jumate sub pod in Manastur. Directii posibile: Muntele Rece, Uzina, etc. Pe aici prin zona. Sa speram ca ne lasa vremea, ca se anunta cod galben. In caz de ploaie, amanam pe data viitoare. Ia-mi si mie un Ciuc ca eu n-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Ia-mi si mie un Ciuc ca eu n-am gasit Sa nu uit numa dimineata. Am gasit vis a vis de caica-ta, pe tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Daca vremea n-e permite voi fi si eu acolo la 10 30 sub pod la manastur cu ceva in traista de prajit numa careva sa aduca un gratar . Anu asta pana acum ai iesit mai mult decat frate-tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Anu asta pana acum ai iesit mai mult decat frate-tau Da ce i concurs de iesit cu MOTORU si io nu stiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Da ce i concurs de iesit cu MOTORU si io nu stiu? Era o constatare,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Se pare ca azi nu prea ne ajuta vremea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Se pare ca azi nu prea ne ajuta vremea..... Eu ies la o plimbare scurta, probabil pe la 1045 voi fi la pod, daca mai vrea cineva, la 11 plec. Paa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) Eu ies la o plimbare scurta, probabil pe la 1045 voi fi la pod, daca mai vrea cineva, la 11 plec. Paa drumuri bune colegul , hai in 2-3 colegu Editat Mai 13, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Plimbarica de azi , am fentat ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Plimbarica de azi , am fentat ploaia pe unde ai umblat azi Danut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 pe unde ai umblat azi Danut ? Somesul Cald, Somesul Rece, Racatau la mine la cabana A fost cam chill, dar manerele incalzite rules Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Somesul Cald, Somesul Rece, Racatau la mine la cabana A fost cam chill, dar manerele incalzite rules :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Anu asta pana acum ai iesit mai mult decat frate-tau paiu se pare ca se ia mai usor "viza" de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Tara Maramuresului. O tura lunga plina de inedit, de frumusete, de contraste termice, tehnice si nu in ultimul rind aventuri de toate felurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Tara Maramuresului. O tura lunga plina de inedit, de frumusete, de contraste termice, tehnice si nu in ultimul rind aventuri de toate felurile. https://www.facebook...=1&l=2c523793f9 F fain, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 paiu se pare ca se ia mai usor "viza" de acasa tu vb care inca nu ai plimbat motoru anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 tu vb care inca nu ai plimbat motoru anul asta :crack:are vreme sezonul abia acuma a inceput , i-si face asigurare si dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 tu vb care inca nu ai plimbat motoru anul asta la mine nu e stres,mie nu trebuie sa imi dea viza nimeni :crack:are vreme sezonul abia acuma a inceput , i-si face asigurare si dai "isi" se scrie intotdeauna legat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) tu vb care inca nu ai plimbat motoru anul asta L-a plimbat cu duba dar iese weekendu asta Editat Mai 14, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate