andrei_c Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Deci sa inteleg ca si tu vi ? Bingo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) Bingo Deci pana acuma am fi 5 care s-au anuntat , mai sunt 2 dar ei inca nu sunt siguri ca vin . Editat Mai 18, 2012 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Deci pana acuma am fi 5 care s-au anuntat , mai sunt 2 dar ei inca nu sunt siguri ca vin . Mi-am rezolvat problemele deci, prezent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Asa va vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) Asa va vreau. Deci 6 sigur pana acum dar e posibil sa fim 7-8 , vedem.Mai am un prieten care a zis ca o sa ni se alature undeva pe la mijlocul drumului deci cu cat mai multi cu atata mai bine . Eu azi mi-am cumparat camera de rezerva in caz ca fac pana sa nu raman in middle of nowhere cu pana. Editat Mai 18, 2012 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Deci pana acuma am fi 5 care s-au anuntat , mai sunt 2 dar ei inca nu sunt siguri ca vin . O sa fim mai multi Garantat. Mai am o poza, cu vaci care pasc narcise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 prezent si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 O sa fim mai multi Garantat. Mai am o poza, cu vaci care pasc narcise Sunt vaci narcisiste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Sunt vaci narcisiste La intoarcere,din Iara eu am s-o iau pe traseul acesta.Macadam cu ceva portiuni de asfalt in unele locuri.Cine vrea un pic de rally raid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Ii rost si de o prajeala pe undeva pe drum ? sau ne oprim undeva sa halim ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) La intoarcere,din Iara eu am s-o iau pe traseul acesta.Macadam cu ceva portiuni de asfalt in unele locuri.Cine vrea un pic de rally raid... Ii Interesant traseul, numai ca eu stiu ca era o zona o care era rupt drumul. Asta anul trecut. E traseul prin Agrij, care apoi coboara pe drumul facut de Bechtel aproape de lacurile de la Ciurila, nu? Posibil sa se fi facut. Eu ma bag, apoi vedem ce iese. Ii rost si de o prajeala pe undeva pe drum ? sau ne oprim undeva sa halim ??? Aceeasi intrebare vroiam sa o pun si eu, sa stiu daca iau gratarul Editat Mai 18, 2012 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Aceeasi intrebare vroiam sa o pun si eu, sa stiu daca iau gratarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Ii Interesant traseul, numai ca eu stiu ca era o zona o care era rupt drumul. Asta anul trecut. E traseul prin Agrij, care apoi coboara pe drumul facut de Bechtel aproape de lacurile de la Ciurila, nu? Posibil sa se fi facut. Eu ma bag, apoi vedem ce iese. Astia cu transalpurile ne bagam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) Ii Interesant traseul, numai ca eu stiu ca era o zona o care era rupt drumul. Asta anul trecut. E traseul prin Agrij, care apoi coboara pe drumul facut de Bechtel aproape de lacurile de la Ciurila, nu? Posibil sa se fi facut. Eu ma bag, apoi vedem ce iese. Asa a fost,dar s-a reparat.Era s-o musc foarte urat acolo anul trecut.Am sa pun o poza de la locul faptei cand ajung acasa. Editat Mai 19, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 poi si io vreau sa vin la un pic la raly raid daca se poate si papa si io vreu sa stau jos sa manc din brisca ceva prajit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) Astia cu transalpurile ne bagam trebuie ca aveti autonomie scazuta si scurtati asa drumul papa si io vreu sa stau jos sa manc din brisca ceva prajit si always coca cola rece Editat Mai 19, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 always coca cola rece Mai nou e Ciuc cu lamaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 La cat de mult se povesteste pe topicul asta, pierd sirul...voi cand plecati? Ca vad ca e amiaza si Badiu inca posteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) La cat de mult se povesteste pe topicul asta, pierd sirul...voi cand plecati? Ca vad ca e amiaza si Badiu inca posteaza vezi daca citesti doart printre randuri ,baieti maine pleaca Editat Mai 19, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 La cat de mult se povesteste pe topicul asta, pierd sirul...voi cand plecati? Ca vad ca e amiaza si Badiu inca posteaza Dl Badiu pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Nenea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Daca mai sunt locuri vin si io ,Si daca ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Ii rost si de o prajeala pe undeva pe drum ? sau ne oprim undeva sa halim ??? deci ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 deci ???? Pune carne ca pun eu grataru. Si gasim noi un loc de prajit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Poza de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate