fairplaybiker Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 fain in apuseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Salutare stimabililor, sunt din nou acasă și vă reamintesc că săptămîna viitoare e mai tîrziu anul ăsta, dar mai bine ca niciodată Tara Moților! Florin Tom și cu mine vom fi acolo de joi, iar ture se vor ține ca de obicei sîmbătă și duminică. Vă așteptăm și suntem pe fază dacă doriți să rezervați cazare. Nu va fi foarte rece, dar fiind anotimpul înaintat și la munte (ceață dimineața) cei care vin cu cortul să se doteze cu saci de dormit de iarnă și normal să aibă și îmbrăcăminte groasă pentru dimineașăa și seara. Cele faine! /index.php?/topic/741370-tara-moeilor-enduro-meeting-se-eine-ei-anul-asta-30-sept-2-oct-2016/&do=findComment&comment=4235354 M-am relaxat prea tare! Turele vor fi vineri și sămbătă! Scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chis.raoul Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Cine doreste sa se alature in dupamasa asta la o tura pana in Dealu Botii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Azi plec spre dealu Botii, daca vine careva la ora 14.30 plec din centru, eventual intalnire sub podul de la capat manastur 14.45 plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 o fain o fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Vă mulțumesc tuturor pentru prezență și ajutor, a fost splendid și sper să fiu în asentimentul tuturor. Vă așteptăm și la anul cînd dacă suntem sănătoși o vom ține la vremea sa ! Deși așa timp frumos a fost de parcă am teleportat în octombrie primul weekend din iulie! Pozele mele: https://we.tl/Av9u1Lvzdd sau https://www.facebook...e=3&pnref=story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) cam liniste pe aci ......ultima tura lunga de 8 zile prin tara sfarsit de octombrie aventura continua » Post actualizat in 13 Nov 2016 15:44enduro winter edition 2016 Editat Noiembrie 1, 2016 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 Maine pare sa fie mult mai cald ca si azi, mai vrea careva sa vina la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 Dane vezi ca iti ingheata puta.Pastreaza-te pt la primavara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dole Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 A venit vremea buna! Pe cand o prima iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Inca la munte ii iarna ,nu se poate merge inca vreo 1 luna minim ,asa doar pe dealuri si acolo ii noroi mare .....la inceput de aprilie poate daca se incalzeste vremea sa fie 15 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Eu cred ca in doua saptamanai se poate iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Frumos, dar si mai frumos ar fi fost daca a-ti fi anuntat si pe forum de iesire .... eu inca ma enervez cu inmatriculatul dar sigur alti colegi ar fi fost incantati sa stie si ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Duminca o iesire soft enduro. Plecarea din Manastur de la Podul Trefla la 10.30. Traseul il facem pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dole Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 (editat) Duminca o iesire soft enduro. Plecarea din Manastur de la Podul Trefla la 10.30. Traseul il facem pe drum. Aici? https://goo.gl/maps/dZtyK8pmyQy O sa plec pe la 9:00 din Sebes, daca mai e cineva din zona Alba/Aiud/Turda care merge incolo. Editat Martie 11, 2017 de Dole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 da, acolo e locul. Aici? https://goo.gl/maps/dZtyK8pmyQy O sa plec pe la 9:00 din Sebes, daca mai e cineva din zona Alba/Aiud/Turda care merge incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dole Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Faina tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Pe unde ati hoinarit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Drumul lu Dobrin ii la fel ca Centura lui Boc? Faget-padurea de langa Stolna-Muntele Rece-Drumul lu' Dobrin-Valea Ierii-Baisoara-Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Sal,desi cu intarziere faine ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 (editat) Prezent duminica la 10.30. Cine vine sa vină......... Editat Martie 31, 2017 de AntonioAntonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCU Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Sper sa pot ajunge si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Daca este tura de Enduro viu si Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Probabil si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Mai tarziu voi urca filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate