Sari la conținut

Dole

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    AB
  • Motocicleta
    Transalp PD06

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Dole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Caut jiglerele de pe modelul 1987-1995. Ma poate ajuta cineva?
  2. Aia-i drept. Motorul e printre putinele piese standard ramase pe motocicleta. Ar fi cel mai mare pacat sa se dezmembreze.
  3. Felix, la motor cel mai simplu e sa pui unul de transalp de 650 cat mai nou si cu km putini. Modificarile necesare sunt minime. » Post actualizat in 11 Jan 2018 13:09 Uite aici mosificarile necesare: http://advrider.com/index.php?threads/show-us-your-transalp-modifications.39170/page-378 Prima parte, cea electrica, nu-i nevoie s-o faci pentru ca si al tau are 1 cdi nu doua. Vad ca au disparut pozele de pe advrider dar te-ajuta ala sigur cu detalii daca-i dai un pm.
  4. Între timp, avem programul meteo.
  5. Cat de des ciupesti camera? Apreciez sfatul, o sa incerc si eu in jur de 1.5bar. Pana acum am ramas aproape de 2.0 de frica sa n-o ciupesc.
  6. are cineva o aparatoare de lant de transalp de 600, si handguarduri originale de transalp de 650? sau de 600 daca se potrivesc.
  7. Are cineva burlan de-asta? https://www.dominator-exhaust.ro/product-page/rotund-79 O fi cea mai ieftina varianta de toba noua?
  8. Marea problema la cricul central e ca scade garda la sol. Si in loc sa aluneci pe scut peste obstacole, ramai infipt in cric. De-asta am renuntat la el.
  9. Daca tot vorbim de cricuri centrale, eu am renuntat la al meu cu intentia de a face sau de acumpara asa ceva: http://www.endurostar.com/ E 32 de dolari unu, si inca vreo 30 transportul. Mai sunt doritori? poate ne combinam mai multi la o comanda, sa impartim costul de transport.
  10. Vand cric central original, cu manerul de ridicare cu tot. 280 de lei. Daca vrea cineva, pot sa-i mai fac niste poze. Deocamdata doar o poza am gasit in care sa se vada.
  11. Incearca la magazine de piese auto, ai fi surprins cate chestii de moto pot aduce. De curand am luat senzor maneta ambreiaj. Am intrebat printre altele de placute si melc km, si se pot aduce fara probleme. Mai ieftin decat pe siteurile de profil, si fara cost curier.
  12. N-am facut bucata Stei-Gurahont-Radna, dar pare asfaltat si curbuit. Eu de la Stei am fost prin Moneasa - Sebis, dar e neasfaltat. Nu greu, dar nu stiu cum e cu vstrom si cu pasager. In varianta ce ai postat-o tu, e urat drumul de la Buru la Campeni. Asfalt petecit, nu-i distractiv.
×
×
  • Creează nouă...