liviu_ionescu Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 1. Care este diferenta dintre lanturile simple si cele cu o-ringuri x-ringuri ?? 2. Trebuie sa schimb tot chitul de lant (am lant o-ring cod 520 cu 98 zale) problema este ca momentan nu am destui bani asa ca ma gandesc sa folosesc un timp un lant simplu de la o comunista daca gasesc. Credeti ca este o ideie buna (de compromis )pana la anul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 cauta pe google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 daca o sa folosesti un lant de comunista ai toate sansele sa strici si pinioanele.....mai bine faci un efort si iti iei un kit de lant Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 daca nu iei un kit full, macar ia un lant nou. gasesti si asa. eu am regina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 1. Care este diferenta dintre lanturile simple si cele cu o-ringuri x-ringuri ?? 2. Trebuie sa schimb tot chitul de lant (am lant o-ring cod 520 cu 98 zale) problema este ca momentan nu am destui bani asa ca ma gandesc sa folosesc un timp un lant simplu de la o comunista daca gasesc. Credeti ca este o ideie buna (de compromis )pana la anul ??? man, suna-ma la 0723185663, s-ar putea sa t rezolv cu un lant cu care sa-ti faci treaba are 108 zale(scoti si tu vreo 10), pas 520 nu e nou dar te tine inca 3000 fara probleme n-are nici o bucsa sarita. E de Ktm lantul daca o sa folosesti un lant de comunista ai toate sansele sa strici si pinioanele.....mai bine faci un efort si iti iei un kit de lant Bafta e alt pas la comuniste, 525 dc nu ma insel..... la comuniste doar cross-urile aveau 520, cz-urile d cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate