CheluRebel Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Am nevoie de un CDI defect pt un dominator. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Nu aveai o aprindere de M72 ramasa, sa faci o mica improvizatie? Ba se razbuna motorul de M pe tine, a ajuns bucati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Iulie 8, 2006 Autor Share Postat Iulie 8, 2006 (editat) Vezi tu Aleko diferenta dintre o motocicleta mai performanta si una de imprestie ulei pe asfalt ca a ta? A ta va permite intotdeauna improvizatii, sarmae si cuie...Nu e vina ta ca nu iti permiti sau nu vrei sa-ti permiti o japoneza dupa cum nu e vina mea ca un nenorocit de sofer mi-a "furat" in toamna 1000 de euro si nu-mi permit un CDI nou. Gandeste inainte sa faci misto... Oricum iti multumesc pt ajutor. Editat Iulie 8, 2006 de CheluRebel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Am nevoie de un CDI defect pt un dominator. Ma poate ajuta cineva? Suna-l pe Mihai 0740803906. El mai are un CDI defect de Dominator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate