Tytus The VIRUS Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Salut ,caut un simering de ulei cu dimensiuni mai ciudate: 24/11.5/10(exterior,interior,latime),aveti idee unde il gasesc? sau cine face la comanda simeringuri de ulei? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 pt ce motor? (model, an) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 pt ce motor? (model, an) Sachs Madass 125,an 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 incearca AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 (editat) Salut ,caut un simering de ulei cu dimensiuni mai ciudate:24/11.5/10(exterior,interior,latime),aveti idee unde il gasesc? sau cine face la comanda simeringuri de ulei? 10x 11,5 este in mm ? intreaba! si la magazinul de biciclete ... eventual un magazin de rulmenti. Aia de la Fartec Bv nu au nici macar site, dar au cei de la Farmec Editat Mai 19, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 www.badi.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Din cate stiu eu Fartec Brasov a cam dat faliment... sau a fost "privatizata". E posibil sa ma n sel da stiu ca muncitorii erau disponibilizati in urma cu vre o 3-4 ani. In schimb exista BADI http://www.bad.ro/ unde au si simeringuri. Daca nu rezolvi, da mi pm si dau o fuga pan la magazin Mesaj completat Au si un catalog on line, insa din cate am vazut eu cea mai apropiata tipo-dimensiune e 25 -12 - 10 http://www.bad.ro/Romana/download/simering...simeringuri.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate