Xomin Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Care vrea sa iasa uichendul asta la o plimbare pe ploaie? La munte avem peste 50% sanse de ploaie , asa ca traseul va fi cu siguranta la munte. Daca o sa fie plecare de doua zile vom face in jur de 1000 km, insa daca va fi de o zi vor fi doar jumatate. Intalnirea se va face la ora 8:30, iar la 9:00 e plecarea (plecarea in functie de, destinatie va fi de pe A1 sau DN1) Viteza sa va adapta la conditiile meteo insa nu mai mult de 80/120 PS. Aceasta actiune umanitara are ca scop salvarea imaginii motociclistului roman bling-bling (inside joke) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danatge Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 pai vezi ca si 24 ii de la dumne.. adica stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Detalii, pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 am sa ies, nu stiu daca la mare sau la munte, nu stiu daca samb sau dum. habar n-am. cu vremea ce zic astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 20, 2010 Autor Share Postat Mai 20, 2010 Vremea sper sa fie cat mai urata cu ploaie si fulgere Alte detalii nu am in afara de ceea ce scrie in primul post ... o sa fie o iesire pe timp ploios prin romania, probabil ca sambata duminica si luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 din ce vad duminica e cel mai naspa. sa-ti pui paratraznet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Zi macar daca e pe asfalt sau trebuie troliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 20, 2010 Autor Share Postat Mai 20, 2010 am si paratraznet deja sta un steag de el, urmeaza sa atasez si un troliu pentru a iesi din nameti PS. o sa fie o plimbare de uichend cu cazare la motel/cabana, pe drumuri nationale insa pe o vreme care se anunta ploioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 din ce vad duminica e cel mai naspa. sa-ti pui paratraznet. nenea merem la plimbare unde Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 mergem dar nu stiu unde si nu stiu tu cu ce ca motorul ti l-am vazut la bavaria. si azi am vrut sa ies dar mi-a fost lene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 mergem dar nu stiu unde si nu stiu tu cu ce ca motorul ti l-am vazut la bavaria. si azi am vrut sa ies dar mi-a fost lene. a fost iam schimbat cureaua la alternator avea 60000km dar arata ca noua lichidul de frana la 2ani ulei cardan motor filtru ulei cutie sper sa se fi schimbat eu am platit de vazut nam vazut plus bucsa la roata de fata mere la fel zic eu ca e ok acum unde merem ce zici un peste la galati sau alta ruta te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 kaliakra plecarea 8:30 pun topic acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Ce frumos e soarele dupa ploaie, mai ales cand te prinde: burnita pe Cheia, ploaie mocaneasca in Gheorgheni, ploaie torida pe Cheile Bicazului, furtuna cu fulgere in Piatra Neamt, ploaie cu vijelie si inundarea drumului european E85 langa Bacau, plus dusurile regulate din 10 in 10 km Editat Mai 22, 2010 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Daca tot ai vrut sa pleci singur, de ce ai mai facut topic? Sa ne oftici pe noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 Daca vroiam sa plec singur, nu mai deschideam topic Acum despre drum, in afara de portiunea Gheorgheni - Bicaz care are momente cand e foarte prost, in rest drumul a fost bun sau foarte bun. ... m-am bucurat de 800 km printr-o ploaie extrem de frumoasa, de la 8 dimineata la 8 seara. Luni se anunta iar o zi furtunoasa si ploioasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate