Sari la conținut

danatge

Membru
  • Număr conținut

    240
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    danatge

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    17/05/2009
  • Motocicleta
    Tigaie
  • Numar Moto
    TGE

danatge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bravo textex, multumim frumos de poveste. Mi-a starnit si mie pofta de planuit vacante
  2. Povestea cu nemancatul, nebautul, nenustiuce este un mit. Te roaga asistentele sa te duci acolo in putere ca n-au timp sa adune lesinatii de pe holuri. Inainte de donare: Odihniti-va bine in noaptea de dinaintea donarii. Mancati ceva usor inainte de donare. Consumati mai multe lichide pentru a inlocui volumul pe care il veti dona. Evitati insa ceaiul, cafeaua sau alte bauturi ce contin cofeina. Consumati alimente bogate in fier - carne rosie, peste, ficat, fasole, cereale imbogatite cu fier, stafide sau prune. Evitati mancarurile grase ca hamburgerii, cartofii prajiti ori inghetata inainte de donare. Testele pentru infectii facute asupra sangelui donat, pot fi afectate de grasimi - lipide - ce apar in sange la cateva ore dupa ce au fost consumate mancarurile grase.
  3. Foarte bun topicul, plecam si noi curand. Daca mai aveti amintiri, sfaturi, ponturi care merita impartasite, va rog Cat de populara este plata cu cardul? Merge sa stai numai cu maruntish la tine?
  4. Sa te intorci cu cateva camioane de amintiri grozave! Enjoy.
  5. Varianta Beta: Maria ne-a scris: /Saptamana trecuta, intr-una dintre zile, am plecat la servici lasandu-mi sotul in fata televizorului. Am luat masina si am plecat catre locul de munca. La nici un kilometru departare de casa, se auzeau niste zgomote de la motor si a trebuit sa trag pe dreapta. M-am intors repede acasa, pe jos, sa-l chem pe sotul meu sa ma ajute. //Sotul meu era in dormitorul nostru impreuna cu fiica vecinilor nostri. Eu am 32 de ani, sotul meu are 34, tipa are 22 de ani. Suntem casatoriti de 10 ani. Va dati seama ca ne-am certat, el mi-a marturisit ca are o relatie cu tipa asta de vreo 6 luni. Mi-a mai spus ca a fost dat afara de la munca si ca este foarte deprimat. Mi-a promis ca nu se va mai intampla. / /Imi iubesc foarte mult sotul, dar de cand i-am dat ultimatumul, este foarte tacut, absent si distant. Ma tem ca ma va parasi. Ce ar trebui sa fac??? Multumesc anticipat, Maria. / Un barbat ii raspunde: /Draga Maria, cand o masina se opreste si nu mai vrea sa porneasca, dupa o distanta destul de scurta, trebuie sa iei in calcul mai multi factori. Incepe prin a verifica daca mai ai benzina. Dupa aceea verifica filtrul si vezi daca are vreo problema. Vezi poate ai ceva la garnitura de chiuloasa. Daca nici una dintre toate acestea nu e, inseamna ca poate ai probleme la rezervor si/sau pompa de injectie sa nu functioneze cum trebuie. Sper ca ti-am fost de folos./
  6. nu trebuie sa curga benzina Ai gasit robinet? De unde se comanda asa ceva?
  7. si ar trebui sa ai in trusa de scule si cheia speciala pentru invartit "piulitzoiul" ala. Mult timp m-am intrebat la ce se foloseste. Da un mail daca vrei manualul (adresa ca id-ul, yahoo).
  8. Ha ha.. si tu il vinzi? Da, nu este chiar prietenoasa saua aia pentru ture lungi. Eu mai am si febra pe ici pe colo ca am decis sa aflam noi impreuna (eu si ER-ul) dupa vreun an de zile care-i treaba cu curbele. Si-am facut Bucuresti-Cheia-Saccele-Intorsura Buzaului-Siriu-Pirscov si inapoi weekendul asta. Stiu, de la Buzau mai aveam 100 de km pana la Bucuresti, dar ne-am impacat prea bine ca s-o iau pe drumul scurt. No bafta la vanzare, cu ce il schimbi?
  9. Felicitari pentru initiativa domnul vecinul Marius! La mai multe, toate cu succes!
  10. Blugi mai? tu mergi in blugi la serviciu? Ce fel de pitiponc esti? Unde-i cravata? Noroiului ii sta bine pe pantofiori de lac. ontopic: Ce ora ar fi buna pentru plecarea din Bucuresti sambata dimineata? Mesaj completat ma iertati, am citit pe sarite. la 9 la petrom sa fie.
  11. Faneeeee.. in sfarsit reunim trupa de soc. Crezi ca gasim si noroaie la ce vreme se anunta? Haine ia groase si tine-le uscate!
  12. pai vezi ca si 24 ii de la dumne.. adica stat.
  13. Sorry, eu o sa ma retrag din combinatia asta. O sa plec cu doi trei prieteni incepatori si viteza va scadea drastic. Plus ca eu o iau spre Vadu, de fapt. Drum bun si distractie placuta!
  14. Vreau si eu in combinatia asta. Dar am o oarecare tarsa cu viteza pe autostrada, ca mai vobleaza una alta la a mea. Trecem peste 130? If not, Dana, ER5, fara pasager, ne vedem la peco.
  15. A... esti in tara? Pai zi asa ca cbf-ul lipseste din configuratie. N-ai sughitat sambata?
×
×
  • Creează nouă...