18dany Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Care aveti un bec de hoinar ca al meu sa dus. Sau daca nu aveti ziceti-mi daca mai pot gasii pe undeva. Din cate am inteles trabantul e pe 6V si poate gasesc acolo desi nu cred. Daca puteti miscati-va mai repede ca nu mai stau mult in oras, haideti ca platesc bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Care aveti un bec de hoinar ca al meu sa dus. Sau daca nu aveti ziceti-mi daca mai pot gasii pe undeva. Din cate am inteles trabantul e pe 6V si poate gasesc acolo desi nu cred. Daca puteti miscati-va mai repede ca nu mai stau mult in oras, haideti ca platesc bine. gata sefu' ne miscam, ne miscam acuma!! da' in oras? in care oras? daca vb de bucuresti vezi ca ai magazin de trabant pe str fainari. (lizeanu). au si becuri de 6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 trabantula are pe 6 v dar are 40/45W prea mult pt tine. In targ am mai vazut ce vrei tu sau pe comanda de la magazinle cu piese auto straine = becuri NARVA, te uiti in catalog ssi iti aduc baietii de la depozit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 gata sefu' ne miscam, ne miscam acuma!! da' in oras? in care oras? daca vb de bucuresti vezi ca ai magazin de trabant pe str fainari. (lizeanu). au si becuri de 6v nu mai nu-s din buc,sunt din slatina. O sa iau iar targurile la rand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 nu mai nu-s din buc,sunt din slatina. O sa iau iar targurile la rand!!! incearca un telefon si la cristi tunaru poate are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate