Sari la conținut

Soseaua Bucuresti-Urziceni


BND
 Share

Postări Recomandate

Soseaua Bucuresti-Urziceni s-a transformat azi dimineata intr-o adevarata scena de groaza.Doi motociclisti in varsta de 28 respectiv 31 ani si-au pierdut viata dupa ce s-au lovit violent de un camion care a facut o manevra de intoarcere pe linia continua.Martori spun ca cei doi veneau cu o viteza foarte mare,nemaiavand nici reactie de franare.Cele doua motociclete Honda s-au imprastiat pe o distanta de 300 metri,iar cadavrale celor doi au fost gasite la peste 100 metri de locul accidentului.In urma celor doi au ramas fara tata doi copii de 4 respectiv 2anisori.Cei doi erau din Bucuresti si se intreptau la o petrecere in Urziceni.Da MESAJUL MAI DEPARTE DACA ESTI MOTOCICLIST, POATE ASA INCEPE LUMEA SA FIE MAI ATENTA CAND FACE MANEVRE DE INTOARCEREA A AUTOTURISMELOR.DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt curios pe ce se bazeaza informatia ta, care e sursa ? Nu prea e credibil, la tv nimic toata ziua, iar asta pare a fi un mass.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Terminati cu prosteala... mai ales in aceasta sectiune. De la Mass-urile cu "daca nu transmiti acest mesaj la toata lista o sa ai ghinion 100 ani" ati pus botul la din astea ? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...