Sari la conținut

YAMAHA BULLDOG SAU BMW R 850 R?


Postări Recomandate

MOMENTAN AM UN Z 750 S.VREAU SA-L SCHIMB PT. UN BULLDOG SAU UN R 850 R/ R 1200 R

I MI PUTETI DA UN SFAT? CEL MAI MULT MA INTERESEAZA CONFORTUL SI SUSPENSIA

EU INCLIN SPRE BULLDOG DAR NU STIU DACA E LA FEL DE CONFORTABIL CA BMW-UL

 

chiar daca arata oarecum similar, motocicletele sunt destul de diferite. nu am avut niciunul dintre modele la mana dar pot sa iti spun ca am fost tentat si eu de un Bulldog. problema?e greu si "underpowered": 65 de cai (deci vreo 55 la roata) @ 230 kg.. la gol! daca te intereseaza exclusiv mersul prin oras, cred ca e ok, dar cum o sa iesi cu ea afara, o sa oboseasca repede.

 

despre BMW nu prea pot sa spun nimic, nici nu m-am urcat pe asa ceva. dar dupa parerea mea arata mai "serios", este BMW (si prin asta ma refer la calitatea BMW si la tehnologiile lor proprii, gen paralever-ul), e mult mai "vanos" (198kg @ 110 cai) si probabil o suspensie mult mai buna, suspensia fiind unul din lucrurile cu care bavarezii se mandresc.

 

problema cred ca nici nu se pune, deci. BMW-ul e mai bun cam la toate capitolele. poate Bulldog-ul suna ceva mai bine, fiind V, dar nici sunetul de boxer nu e urat. dilema este doar in ceea ce priveste pretul: poti sa iti cumperi un Bulldog mai mult decat decent la 4000 euro. un R 1200 R bun costa exact dublu. R 850 R e ceva mai ieftin, dar oricum e cu vreo 1000 sau 2000 peste Bulldog. merita diferenta de pret? asta e intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui.

 

numai bine si succes in alegere!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

6 litere : R1200R.

Eu nu iti zic sa iti iei direct R1200R. Eu iti spun sa incerci mai intai. Ca o parere pur personala : R1200R este mobra pe care m-am distrat cel mai mult.Daca ai bani,ia-o!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Cu un kit de cativa zeci de euro duci Bulldogul la peste 70 de cai. Pe-al meu am kitul asta si cu el e mai iute decat 1150GS, pentru ca e cutia de viteze mai scurta. Limita de sus la Bulldog e cam la 180/h dar daca vrei viteze mari tre sa cauti alte motoare. Se simte bine pana pe la 150-160. Alegerea ar trebui s-o faci dupa cum te simti in sa si in ce stare e motorul pentru banii pe care vrei sa-i dai pe el. La aceiasi bani, Bulldog castiga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...