Xomin Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) Merge careva azi la Veliko? vremea se anunta destul de ploioasa plecare in jur de 10:00 - 10:30 Mesaj completat Editat Mai 24, 2010 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 la ora la care ai dat anuntul inca mai sforaiam in Veliko, la ora la care ai plecat dadeam trezirea. La cum stiu ca mergi probabil ca ai ajuns cand plecam si pacat ca nu am stiut ca ne-a bagat FanFane pe niste drumeaguri de intoarcere nemaipomenite. Din alea de ajuns la 2 dimineata acasa dar bucurosi de aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 la ora la care ai dat anuntul inca mai sforaiam in Veliko, la ora la care ai plecat dadeam trezirea. La cum stiu ca mergi probabil ca ai ajuns cand plecam si pacat ca nu am stiut ca ne-a bagat FanFane pe niste drumeaguri de intoarcere nemaipomenite. Din alea de ajuns la 2 dimineata acasa dar bucurosi de aventura. io zic ca la pofta lu' fane de alergat a gresit cand si-a ales motoreta, astept momentul sa se dea pe ceva mult mai turing :-) sau e posibil sa ma insel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Dar la pofta mea de off-road ce sa mai fac ? O sa ajung eu si la 2 motoare, dar ceva mai incolo. Momentan imi caut alt motor. io zic ca la pofta lu' fane de alergat a gresit cand si-a ales motoreta, astept momentul sa se dea pe ceva mult mai turing :-) sau e posibil sa ma insel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate