Sari la conținut

Cruce Cardanica La Ural , Nipru ...etc


scaf
 Share

Postări Recomandate

trebuie musai sa schimb crucea cardanica la uralul meu ...problema este urmatoarea : la cristi tunaru ...nu are ...decat peste vreo 2 saptamani dar el aduce cu tot cu cuplul care intra in grupul cardanic (deci montata crucea de fabrica pe piesa respectiva )...dar am gasit o cruce cardanica (am inteles ca este chinezeasca ) dar doar crucea, montajul crucii trebuind sa-l montez eu pe ambele piese ...(preturile sunt aprox la fel la ambele) ...ce probleme pot aparea la montarea crucii cardanice ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca am inteles bine, cand cumperi doar crucea, trebuie s-o prinzi atat de cardan cat si de tija care duce la pinionul din grup, nu?

 

La aceasta ultima prindere, s-ar putea sa ai probleme. prinderea se face cu un fel de bolțo-surub (ca cel care prinde pedala de pornire). datorita uzurii, se adauga pentru rigidizare niste saibe pe acest ax, dar undeva in grup. Cand o sa pui crucea noua, s-ar putea sa mai trebuiasca sa scoti din aceste saibe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in principiu nu ai ce probleme san intampini..... scoti sigurantele care tin capacele crucii 4 la numar.... 2 sunt pe furca care se prinde pe cardan si 2 pe pe furca de la grup....ai scos sigurantele o sa iasa capacele.... ai grije ca o sa cada acele adica rolelele..... pui pe cea noua la pozitie, lipesti acele noi cu vasilina in capacele lor care trebuie sa fie tot noi si le bagi cu atentie.... dupa care pui sigurantele.... si cam asta este toata treaba..... daca nu gasesti la tunaru incearca la botosani la Gaspar.... are piese bune si mai ieftine decat la Tunaru.... nr lui de tel este 0744472055

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...