Vizitator montecristo Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 treaba buna, ma da mi se pare mie sau te-ai urcat pe o yamaha? nush poate nu mai vad eu bine.... Mesaj completat Cea dea treia editie a evenimentului se va desfasura intr-o locatie cu totul speciala vis-a-vis de cea precedenta cu conditii mult peste.Incinta locatiei este mult mai generoasa ca spatiu oferind posibilitati de cazare pentru toate gusturile.Zona este inpadurita,are bazine termale exterioare,sau piscina inchisa.In caz de ploaie apa calduta din bazine,padurea si terasele vor fi ingredientele perfecte pentru o zi insorita.Mai multe detalii referitor la locatie,conditii si oferte de servicii gasiti pe siteul: Baile Boghis (Judetul Salaj) Avand in vedere ca suntem ultima intruinire din sezon vrem ca aceasta sa fie una bun gust si memorabilia.Programul intruniri va aparea pe parcurs,iar intrebarile de gen: Cat ii Berea,sau intrarea nu cred ca ne reprezinta.Ce pot sa va asigur este faptul ca veti fi multumiti si de preturile si conditiile oferite,iar biletul nu va depasi 30 ron pe toate zilele.Programul evenimentului si pretul biletelor vor fi postate pe site cu o saptamana inaintea inceperii acestuia. Doar mesajele postate pe: www.mesesmotoclub.ro sunt oficiale si nu cele postate pe forumuri. Asfalt uscat! Mesaj completat am dat copy paste, textul nu imi apartine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 (editat) ma da mi se pare mie sau te-ai urcat pe o yamaha? nush poate nu mai vad eu bine.... Vezi bine, stai linistit. Da' hai sa-ti spun si motivul. Dupa cum vezi, pe 1000RR-ul respectiv nu m-am urcat, pt ca nu oricine se urca pe un Fireblade 1000RR. Exista un club exclusivist, club din care inca nu fac parte. Intr-o buna zi... Pe Yamaha, se poate urca cine vrea, e o motocicleta banala. Dupa cum vezi, toata lumea o calarea. Editat August 18, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99urs Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) Mare bagaboanta Yamaha asta Exact cum ii place la un prieten cumun sti Nicu la cine ma refer, nu? Editat August 18, 2010 de 99urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 Shhhh, Ursule, ca citeste des pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasyr6 Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 tepasule ps: nu va luati de yamaha zi t u bizonule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 27, 2010 Autor Share Postat Septembrie 27, 2010 (editat) New pics. Daca tot mi-am vandut Broscuta, m-am facut un pasager de nadejde. UnceÂşu': Eu si MiÂşu: La anu' musai sa schimbam curba in care dam cu blițu', majoritatea pozelor sunt in aceeasi locatie. In primavara o sa revin si eu cu un motor ceva mai tanar. Editat Septembrie 27, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizonu Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 pune ba pozele de sambata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 Ia d-aici, pozele de la Jelna-Ring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 primul motor e tare frumos... daca nu, cel mai frumos... > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Da' ce nu mai ii buna curba di la Tihuta? Vatz plictisit in sfarsit? Mah si sa ma uit de mai multe ori la poze ca nu-l vaz pe Kelu. Da ce costium aveeeeem... Superioooor 58 - 60? Spor la triaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 12, 2010 Autor Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Curba de la Tihuta e cea mai buna , dar noul circuitul iti da mai multa adrenalina. Sa-i fi vazut pe toti cum s-au urcat pe frana cand le-a facut tractorul stanga, sa intre pe camp. Cand ajungi acas', Bog? Editat Octombrie 12, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Da cine mai stie... Sper ca saptamana viitoare, ca tare m-am saturat de Jermania asta cu carnatzii ei cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Share Postat Decembrie 19, 2010 Si pt ca ninge ca-n povesti afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99urs Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Bine o zis ala"Fain e si vara sa vara".Am dreptate Nicu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2010 Autor Share Postat Decembrie 24, 2010 Ai dreptate, Ursule. Mai ales vara... Mesaj completat _______________________________________________________________________________ Si pana vine vara, ne-am dus la colindat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Avem onoarea sa dezvelim o noua stea pe walk of fame.... din rindul melcilor, of course: 'thousand RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 19, 2011 Autor Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) The bike was officialy Snail'd! Editat Februarie 19, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Avem onoarea sa dezvelim o noua stea pe walk of fame.... din rindul melcilor, of course: 'thousand RR oooo, lume noua pe forum, salutam cu respect ! si nicu, sa stapanesti sanatos noul "melcmobil" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Multumesc, Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Avem onoarea sa dezvelim o noua stea pe walk of fame.... din rindul melcilor, of course: 'thousand RR Lipesti un melc shi pe galbena 1200 rs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Da, pina la urma m-am lasat prada ispitelor si am debutat si eu pe forum. Ne bucuram sa reavem printre noi galbena de 1200. Cit priveste treaba cu lipitul... Aici trebuie aprofundat putin. De-asemenea, si alti "melci" sau reinnoit, dar abia acum au fost "parafati": 01CES-uleee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 frumos filmuletul domnu nicu, m-am bucurat sa vad si motoreta mea pe acolo.. da sa stiti ca nu mi dor de voi, deloc!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 24, 2011 Autor Share Postat Februarie 24, 2011 La dracu' sa te "mâncă". Am crezut ca inca ai ban aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 (editat) stai mediocrule ca poate-i o bomba!!! =)) trebuie sa va uitati!!! http://www.youtube.com/watch?v=1ME4O_aEvu0...feature=related Editat Martie 2, 2011 de ghitisor84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 amu ma iau io de voi poi voi credeti ca mobrele voastre is meseriase? ia uitati aici consum de motor: Mesaj completat available si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate