ghitisor84 Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Ete, Ghitisor Misu, ai legatura. pana si shrek se da pe circuit!!! si ce echipa tehnica are..... netrebnicu!!! si io vreau! on topic: faine poze, foarte faine, da misu si-o schimbat carenele sau ala era motorul cui? 33team? si...asa fazerul se tinea de iosif sau l-o ajuns din urma? ) numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Nicu, am preluat legatura: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) frumos baieti, ma bucur pt voi. sa aveti parte de motoare la fel si in continuare si asfalt uscat Multumim, Mihaitza! pana si shrek se da pe circuit!!! si ce echipa tehnica are..... netrebnicu!!! si io vreau! on topic: faine poze, foarte faine, da misu si-o schimbat carenele sau ala era motorul cui? 33team? si...asa fazerul se tinea de iosif sau l-o ajuns din urma? ) numa' bine! Misu si-a pus carene de pista. Nicu, am preluat legatura: Cam atat de la Bistrita. Andreea Misu, ai legatura. Editat Iunie 28, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 de ceapa sau patrunjel? apropo, uite la ce sunt bune hondele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 frumos baieti, ma bucur pt voi. sa aveti parte de motoare la fel si in continuare si asfalt uscat Multumim.Aceleasi urari de bine te rugam sa le primesti si din partea noastra apropo, uite la ce sunt bune hondele HONDELE?!!!!!! Matura tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Multumim.Aceleasi urari de bine te rugam sa le primesti si din partea noastra Doamne DA!. multumesc !!! apropo, uite la ce sunt bune hondele asta o fost sub centura )) Editat Iunie 29, 2011 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 HONDELE?!!!!!! Matura tot... desigur....asta am vrut sa sugerez si eu... oare cine o castigat ultima cursa la motogp.... hmmm?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 2, 2011 Autor Share Postat Iulie 2, 2011 Ghitisor, cu o floare nu se face primavara. Uite aici clasamentul la zi: Si clasamentul la constructori: Ring a bell? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 competitia e tanara.... to be continued! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 La fel si supozitiile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Ba, imi place ca v-ati gasit conversatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Uite un melc care face turism.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 10, 2011 Autor Share Postat Iulie 10, 2011 Ba, imi place ca v-ati gasit conversatie... Suntem pe un forum moto, Bo$$, doar nu vrei sa vorbim de carti citite? Uite un melc care face turism.... ...am incercat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Ba, imi place ca v-ati gasit conversatie... ...care ne facem noi setarileeeee.... 25-35 ...... 48! HA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 ...care ne facem noi setarileeeee.... 25-35 ...... 48! HA! Da da. A intervenit si diaspora... Iti dai seama ce cred astia cind aud de 48!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 17, 2011 Autor Share Postat Iulie 17, 2011 De curand, avem un nou membru in grup. Este vorba de Paul G, cu al sau BMW K1200RS. Welcome aboard! Misu, ai legatura. Hai cu pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Multzumesc de primire si de "costumul de melc".Multzumesc tuturor melcilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Multumesc Nicu, am preluat legarura. Un pic mai tirziu, datorita problemelor tehnice intervenite de la satelit. Asadar, clubul nostru s-a imbogatit cu un nou membru. Ii uram bun venit lui Paul. Acest lucru demonstreaza inca odata ca cine merita, primeste. Cit despre adevaratul costum de melc, in curind va putea fi folosit odata cu botezul noului membru. Asa ca ne-am ales acum in gasca, cu doi melci "mari". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 2, 2011 Autor Share Postat August 2, 2011 Hungaroring - Highlights. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) cu toata nesimtirea, iti fac o reclamatie domnu' 6. de la un anumit moment, trebuia sa nu mai pui nici o melodie pe fundal, ai stricat adevarata "muzica". no offence , in rest e foarte frumos, felicitari ! Editat August 3, 2011 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 Multumesc, domnu' Mihai. Pe viitor o sa am in vedere propunerea dvs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 i told you so, no hai la cluj! http://www.youtube.com/watch?v=SzolzrkxgD8 astia is cu sange - n pusca! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 14, 2011 Autor Share Postat August 14, 2011 astia is cu sange - n pusca! ) S-au luat dupa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Miine plecam pentru o noua iesire pe circuit la Hungaroring. Vom reveni cu detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 (editat) distractie placutaaa ! Editat August 24, 2011 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate