ghitisor84 Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 S-au luat dupa noi. ie....clar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 29, 2011 Autor Share Postat August 29, 2011 (editat) Ne-am intors de la Hungaro. Suntem bine, sanatosi, intregi. Ne-am distrat de minune! Am fost multi din zona (BN, CJ, MM, BH). Inainte sa plec mi-am propus sa scad timpul pe tura la 2.15. Am facut-o, mergand 2:15.4. Iosif a mers 2:12.8. Felicitari lui! Asta ma motiveaza in plus ca la anu' sa merg 2:10. Atmosfera la boxe a fost de poveste. Adi si Alexa s-au simtit foarte bine la prima lor iesire pe circuit. Am facut progrese cu totii, ne-am distrat de minune si n-am cazut. Asteptam urmatoarea iesire, la anu'. Pana atunci, banii la ciorap. Editat August 29, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 yippie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 31, 2011 Autor Share Postat August 31, 2011 Pana nu-l vad gata si pana nu fac prima tura pe el, nu cred nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 fain de voi, nicule sti cum ii vb aia, da ca nu cu ce, 'geaba incerci... ) sa fi iubit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Duminica au iesit doar 2.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 6, 2011 Autor Share Postat Septembrie 6, 2011 Duminica dimineata au iesit doar doi. Mie mi-a fost mai greu dupa nunta de sambata, asa ca am dat o tura cu Misu si Sorin pe la 5 dupa-masa. ____________________________________________________________________________________________________________________________ Ieri m-am dat pe deal. Stiu eu ca asa se mentin campionii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 ... si ce s-au mai dat melcii duminica cu barca pe lac la Colibita!!! Cu genunchiu'pe jos, bineinteles, sub comanda capitanului Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Tare poza! Ete, inca trei poze de la endureala. Si un video. http://www.youtube.com/watch?v=Fhmsu1LiQG0 Astazi mai dau o tura. _________________________________________________________________ Si plimbarea de astazi. Editat Septembrie 14, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 ehe....eliCOPTerul tarii!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 ehe....eliCOPTerul tarii!! Tu-l cunosti mai bine. :> In alta ordine de idei, am marea placere de a prezenta cel mai nou membru Crazy Snails. Este vorba de Sorin (aka Roshu) , posesor de KTM 450 EXC si Polaris Sportsman 450. Ca sa evitam discutiile ulterioare, raspund din prima: Normal ca a intrat in grup pe pile, doar e fratele meu mai mic. Welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 eheee... l-ai "melcizat" si pe "asta micu" )). sa fie intr-un ceas bun (vb aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 25, 2011 Autor Share Postat Septembrie 25, 2011 Multumim, kangoru! Doua poze de astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Service moto farmacie. Pe malul Dunarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 Asa cum v-am obisnuit la sfarsit de sezon, am facut un montaj cu cele mai bune momente Crazy Snails & Friends de anul acesta. Enjoy it! Da, stiu, iar n-o sa va placa piesele puse pe fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Da, stiu, iar n-o sa va placa piesele puse pe fundal. Nu ma, ca-s faine. Mie imi plac. Preferata mea ii cea in limba romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Nu ma, ca-s faine. Mie imi plac. Preferata mea ii cea in limba romana. Ma bucur, Bo$$. Stiam ca o sa apreciezi ca ti-am pus piesa preferata pe fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Ma bucur, Bo$$. Stiam ca o sa apreciezi ca ti-am pus piesa preferata pe fundal. da da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2011 Autor Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) http://elfyourself.jibjab.com/view/vhZdb7zTnKcWK1HA?cmpid=ey_url Editat Decembrie 19, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 http://elfyourself.jibjab.com/view/vhZdb7zTnKcWK1HA?cmpid=ey_url Ai muriiit!!! Crazy snails, pardon crazy elfi. Cei patru care au speriat vestu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 20, 2011 Autor Share Postat Decembrie 20, 2011 Iosif a venit direct cu varianta necenzurata. M-am distrat si eu putin: http://elfyourself.jibjab.com/view/b6imgZdzxRMhf7fdUbVZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2012 Doi melci astazi, la Toplita. ____________________________________________________________________________________________________________________ Ete o poza tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fzx750 Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 salutare..Tapiterie . sa moto. www.tommot.eu www.tommot.hu.. cu stima TIBI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) sorry,am urcat post unde nu trebuie,din viteza Editat Ianuarie 16, 2012 de Thh_89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate