amirc Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Stiu ca o sa ziceti GOOGLE dar eu nu am reusit sa gasesc nici macar un site strain din europa in care sa se vanda scootere second hand. As fi foarte recunoscator daca m-ati intruma catre niste siteuri de profil din europa in special Italia,Austria. Multumesc si scuze ca nu e asa de importanta aceasta tema Stiu ca nu avem voie cu reclama dar totusi chiar nu ma poate ajuta nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) Stiu ca o sa ziceti GOOGLE dar eu nu am reusit sa gasesc nici macar un site strain din europa in care sa se vanda scootere second hand. As fi foarte recunoscator daca m-ati intruma catre niste siteuri de profil din europa in special Italia,Austria. Multumesc si scuze ca nu e asa de importanta aceasta tema Stiu ca nu avem voie cu reclama dar totusi chiar nu ma poate ajuta nimeni ? pe mobile.de ai incercat ? vezi ca este o sectiune acolo (Motoraden) unde sunt motociclete si scutere.(vezi ca in coltzu' din dreapta sus gasesti si un buton sa schimbi limba... ) asta-i din germania... da ce-i austria,ce-i germania...tot o treaba prin italia nu cred ca gasesti... doar manuite ... sau normal ar trebui sa fie... dar nu am auzit de asa ceva... Editat Iulie 12, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Mersi mult am gasit sper ca o sa si gasesc ce caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Mersi mult am gasit sper ca o sa si gasesc ce caut ai mai gasit si altele ? ceva din italia ? ma intereseaza si pe mine din italia... ca pe acolo se gasesc mai ieftine decat prin germ cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Mersi mult am gasit sper ca o sa si gasesc ce caut stiu eu pe cineva care aduce scootere din Italy.daca vrei iti pot da nr lui:0740146956 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 stiu eu pe cineva care aduce scootere din Italy.daca vrei iti pot da nr lui:0740146956 nu vreau ... glumeam... aduce cu tot in regula sau furat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NIKU Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 www.moto.it ai multe optiui poti sa dai sa caute intr`un anumit oras un anumit motor,cred ca o sa gasesti sigur acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat Iulie 15, 2006 Autor Share Postat Iulie 15, 2006 Si pe mine tot asa ma intereseaza cu acte eu sunt din Brasov si marti vine un transport din Germania cu niste marfa(acte in regula) si sper sa gasesc ceva daca nu asta e si mai astept. Cum am asteptat pana acum atata timp mai pot sta fara numai ca imi cam pierd rabdarea si mie sa nu fac vreo greseala Astept in continuare info de siteuri straine ce vand scutere cu acte in regula E chiar tare siteul chiar te ajuta mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minichopper Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 si cum functioneaza mobile.de asta?trebuie sa mergi tu acolo?platesti leasing normal?livreaza ei in romania?si daca da........cat costa transportu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 lol, deci www.mobile.de este pur si simplu un site cu anunturi, nulivreaza ei nimik, e la fel ca bikeshop, te uiti acolo, daca gasesti ceva interesant suni vanzatorul (daca nu stii germana tzeapa, ca foarte putini nemtzi stiu engleza) si te duci in germania si ti-l cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 lol, deci www.mobile.de este pur si simplu un site cu anunturi, nulivreaza ei nimik, e la fel ca bikeshop, te uiti acolo, daca gasesti ceva interesant suni vanzatorul (daca nu stii germana tzeapa, ca foarte putini nemtzi stiu engleza) si te duci in germania si ti-l cumperi era frumos sa ti-l aduca acasa nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) greu prin metoda asta este ca si cum vezi unu in satu mare si tu stai in tulcea insa diferenta e si mai mare asa k nu cred ca o sa faci ceva.. Editat Septembrie 7, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate