Catallin Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Unde gasesc si eu burete Scotch-Brite pt. lustruit suprafete metalice,cum ar fi jambele,telescoapele,blocul motor?Denumirea "stiintifica" este de fapt "material abraziv sub forma de retea netesuta din fibre sintetice" si e facut de 3M.Inainte luam de la Metro dar am vazut ca nu se mai gaseste.S-or fi certat. A vazut careva pe undeva asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ai putea incerca la brico... eu stiu ca suprafetele metalice se lustruiesc in felul urmator: o bormasina sau un flex si o perie de pasla. pe aceasta perie se da cu un "mastic" sau o "pasta" abraziva... si apoi se lustruieste suparafatza respectiva... iese "oglinda" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Te referi la "bureteii" aia sintetici cu care curata instalatorii tevile de cupru de jeg, ulei, oxid?! Cred ca tot un Brico sau un magazin de scule e recomandat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Stiu ce spui tu,ca printre altele am fost si tehnician dentar, dar vreau sa-ncerc si metoda asta.Cu buretei d'astia lustruiesc colegii mei din firma cilindrii hidraulici si alte piese.Cica ies brici si geamurile de la ceas zicea un coleg.Asa ca as incerca sa lustruiesc viziera prietenei ca nu am ce pierde ca oricum e matuita rau. PS. La Brico cred ca au incercat ei ca se duc des pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 lol... scuze... am citit io aiurea. Acu' am inteles la ce te referi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Te referi la "bureteii" aia sintetici cu care curata instalatorii tevile de cupru de jeg, ulei, oxid?! Cred ca tot un Brico sau un magazin de scule e recomandat. Seamana cu aia de vase colorati,partea abraziva!Si cica sunt si astia pe grade de abraziune,ca mi-au zis sa iau d'ala rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 eu parca am vazut la selgros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 dadada... are colegul de camera unu... o sa-l intreb de unde l-a luat... i-l fol pentru vase... cred ca de la carefour sau brico orhideea! ca stau in regie... ps ... sa-mi spui si mie daca iese viziera aia cum trebe... ca vreau si eu sa fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 Am gasit ceva astazi la un magazin de scule si unelte,nu erau de la 3M, erau ceva italienesti dar problema e alta!Ce am gasit erau cenusii si nu rosii si mi-a spus un coleg ca aia cenusii au indice de abraziune mare.Deci nu-i bun pentru viziera.Mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate